Három új Lenovo táblagép


Tripla csapással rengetné meg a Lenovo a tabletpiacot, két Androidos és egy Windows 7-et futtató deszkával versengenek hamarosan a vásárlók kegyeiért. Mindhárom ketyere a nagyobb, 10.1 hüvelykes kategóriát erősíti, a gyártó szeretné, ha sok filmet nézne rajta a felhasználó.

A Thinkpad Tablet a Honeycombot futtató táblák mezőnyébe nevez majd, 10.1 hüvelykes kijelzővel, ami 1280x800-as felbontást tesz lehetővé. A képernyő alatt egy 1 GHz-es Tegra processzor matekozik majd és 16, 32, illetve 64 GB-os memóriával is elérhető lesz.

Thinkpad Tablet

Jó hír, hogy nem hagyták le róla a HDMI kimenetet, USB port is helyet kapott rajta, plusz három az egyben kártyaolvasót is hozzácsaptak. Kamera szokás szerint az elő- és a hátlapon is lesz, augusztusban kerül forgalomba, a csak wi-fis modell 500 dolláros áron debütál.

Az IdeaPad K1-en is Android 3.1 található, a kijelző a ThinkPad Tabletnél is látható paraméterekkel rendelkezik. Tovább böngészve a specifikációt, egy tipikus Androidos tábla képe rajzolódik ki: kétmagos 1 GHz-es Nvidia Tegra 2 proci, egy giga RAM, elő- és hátoldali kamerákkal. Szintén kapható lesz 16, 32, és 64 GB-s verzióban, a 32 gigás modell 500 dolláros áron kerül forgalomba augusztusban.

IdeaPad K1

A triumvirátus utolsó tagja az IdeaPad P1, ami annyiban jelentősen eltér társaittól, hogy Android helyett Windows 7 fut rajta. A kijelző a másik kettőhöz hasonlóan 10.1-es, 1280x800-as felbontással, a zökkenőmentes működésről pedig egy 1,5 GHz-es Intel processzor és 2 gigányi DDR2-es RAM gondoskodik.

IdeaPad P1

USB port, miniHDMI kimenet és microSD olvasó biztosan lesz rajta. A pontos árról és kiadási dátumról még nem tudni, de tárhely mérettől függően valószínűleg ez is 500 dollár körüli árcédulát kap. A Wired szerint valamikor a negyedik negyedévben kezdik szállítani.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Project: MARA – A mentális terrorról készítenek játékot a Hellblade fejlesztői
A jelek szerint ismét komoly témába vágta a fejszéjét a Ninja Theory: a Project MARA a mentális terrort próbálja játékba önteni.
A 20.1.3-as szoftvercsomag már támogatja a legújabb Radeon RX 5600 XT modellt is
Az AMD elérhetővé tette a 20.1.3-as verziószámú Radeon Software kiadását, melynek legfontosabb újítása a nemrég megjelent Radeon RX 5600 XT grafikus kártya támogatása.
Magára talál az Apple Kínában
Javultak az adatok, miközben a Huawei már a hajlíthatónál is szép számokat mutathat fel.
A kezet használná fizetésre az Amazon
Az elképzelések alapján a fizetéshez nem lenne szükség sem a bank- és a hitelkártyák, sem az okostelefon használatára.
Megjött a sötét mód a WhatsAppba, de nem mindenkinek
A Messenger és az Instagram után a Facebook harmadik nagy applikációja, a WhatsApp is megkapta a sötét módot.

További tech hírek >>