Hát széP


HP all-in-one pc

Róla csak azért írok, mert nagyon megtetszett nekem. Mostanában nagyon menő all-in-one számítógép, különlegességek nélkül. A HP üdvöskéjéről még csak alap adatokat tudni, de az számomra máris kiderült, hogy szép.

A HP TouchSmart 9100 a széria legnagyobbja, kifejezetten üzleti célokra ajánlva, ami inkább az árát volt hivatott megmagyarázni. Az is tény, hogy a 23 inches multi-touch kijelzős masinát ellátták mindenféle optimalizáló lehetőséggel, az alkalmazások teljesen személyre szabhatóságának és a könnyebb munkavégzés érdekében. A legnagyobb gépet egy Intel Core 2 Duo hajtja 2,26 GHz-en, míg az ezt támogató memória maximum mérete 8 GB. Lehet választani alaplapra integrált videokártyát, vagy a NVIDIA GeForce GT230-at, 1 GB RAM-mal.

A merevlemezek közül is válogathatunk, 250-től 500 GB-ig, de választhatjuk a 64 GB-os Solid State Drive-ot, ami energiatakarékos, és biztonságosabb, mivel kevés mozgóalkatrészt tartalmaz. A nagy képernyőn természetesen helyet kapott egy webkamera, egy zajszűrős mikrofon, és pár prémium hangsugárzó. Opcionálisan Blue-Ray meghajtóval is rendelhető. Összesen öt USB portot találhatunk az elegáns „házon”, és mindenféle egyéb, szokásos kimenetet, beleértve a TV-tunert, és a DVI csatlakozót, ami helyett én már inkább HDMI-t raktam volna, de így is elmegy. Az operációs rendszer a Windows 7-es. No, ezt most jól elsoroltam.

Mint látható, nem ügyetlen szerkezet, de nem is nyújt különlegesen többet, mint a már bemutatott darabok. Nekem nagyon tetszik külsőre, de, csak ezért biztosan nem fizetnék 1299 dollárt azonnal, alapos összehasonlítást végeznék ezért a pénzért. Ha úgy is nyer, hajrá!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bővült a Biostar LGA1200-as alaplapjainak tábora
Az ATX és Mini-ITX méretű újdonságok a Z490-es mezőnyben indulnak.
Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket
Világszerte több százan hunytak el, miután bedőltek azoknak a közösségi oldalakon terjedő legkárosabb koronavírusos álhíreknek.
Halo Infinite – A Microsoft csúszás helyett majdnem több részletben adta ki a játékot
Phil Spencer elismerte, hogy nem csak a csúsztatás volt képben.
34 hüvelykes gaming monitor érkezik a Gigabyte fémjelzésével
A 144 Hz-es VA panellel szerelt periféria már abban a méretkategóriában van, amiben látjuk értelmét az 1500R ívnek.

További tech hírek >>