Hatalmas kedvezmény az EA-től az Xbox tulajdonosoknak


Az Xbox One birtokosok most nem csak annak örülhetnek, hogy a legutóbbi Microsoft konzolt tudhatják magukénak, mivel az Electronic Arts bejelentette az online streaming szolgáltatását.

EA access

Havonta 1200 Ft-nak megfelelő díjért cserébe a méltán híres EA hozzáférést ad az új Xbox tulajoknak a „The Also, ensure your child is best-driving-school.com and insured on the least expensive vehicle. Vault-hoz”, azaz a széfhez. Jelenleg négy játékot pakoltak bele, a FIFA 14-et, a Madden NFL 25-öt, a Peggle 2-t, és a Battlefield 4-et. Reményeink szerint ezt a listát folyamatosan frissítik majd és mindig lesznek benne finomságok. Most még béta verzióban tesztelik a szolgáltatást, de hamarosan mindenki számára elérhetővé teszik; így majd egyszerűen online lehet játszani a széfben lévő játékokkal, nem kell letölteni, vagy külön megvásárolni azokat.

További előny az EA Access használóinak, hogy 10%-os kedvezményt ad az EA az online játékvásárláskor, sőt, 5 nappal a megjelenés előtt már ki lehet próbálni az új játékokat, hogy könnyebb legyen a döntést meghozni a bemutató után a megvételről.

Forrás: EA.com

Kulcsszavak: ea, electronic arts, xbox one
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.
Érezhetően erősebbek lesznek a mobilok, amikbe ezeket a chipeket teszik
Az ARM új processzorának, valamint grafikus- és neurális feldolgozóegységének teljesítménye is jelentős mértékben növekedett a jelenlegi csúcsverzióhoz képest.

További tech hírek >>