Hazánkban az világ legkeskenyebb LED monitora


Már kapható itthon az LG E90, ami jelenleg a legkeskenyebb LED monitor a világon, az ajánlott bruttó fogyasztói ára 90 ezer forint.

Az LG E90 a mindössze 7,2 mm-es vastagságával a gyértó szerint a világ jelenleg egyik legkeskenyebb és legkönnyebb SZUPER LED monitorcsaládja. (A SZUPER LED kategóriát nemrégiben vezette be az LG, ez a szegmens a gyártó szerint magában foglalja a kivételes képminőséget, a formatervezést, a színgazdagságot és a LED-es valamint a CCFL kijelzők közös előnyeit.)

Az irdatlanul karcsú monitor LED-háttérvilágítást, mega kontrasztarányt és 2 ms válaszidőt kínál. A szegmensenként vezérelhető háttérvilágításnak köszönhetően fekete képek esetén a LED diódák kikapcsolnak, így a feketék mélyebbek, a különböző árnyalatok közötti átmenetek pedig finomabbak lesznek. Az LG, Image Booster szoftvert is ad legújabb monitorához (ezt külön, CD-ről kell telepíteni), ami az elmosódott online tartalmat korrigálja, és élvezhető képet formál akár egy alacsony felbontású YouTube videóból is.

Az E90 további előnye, hogy akár 35%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos CCFL háttérvilágítású LCD monitorok. Ezenfelül a gyártáskor használt veszélyes-anyag (pl. halogén és higany) tartalmat is csökkentette az LG a környezetvédelem és fenntartható fejlődés érdekében.


A monitort a 2011 CES-en a számítógép perifériák kategóriában innovációs díjjal ismerték el.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.
Godfall –Vadonatúj kedvcsinálót kapott a PS5-re és PC-re érkező akció-RPG
Rövid kis kedvcsináló előzetest kapott a Godfall, mely még idén év végén megjelenhet PC-re és PS5-re egyaránt.
Fotók szivárogtak ki egy elkaszált Google telefonról
Nem minden telefon valósul meg a gyártók terveiből, így a hamarosan érkező Pixel 4a-nak sem lesz egy nagyobb változata, holott komolyan dolgozott vele a Google. Képeken látható, hogy...
Escape from Tarkov – Népszerűbb, mint valaha
Nemrég befutott az Escape from Tarkov legújabb frissítése, mely a jelek szerint újra felkeltette nem egy játékos figyelmét.

További tech hírek >>