HD búvárkamera „potom” pénzért


A minap megakadt a szemem egy árcédulán, miközben egy ismerősömnek keresgéltem víz alatt használható fényképezőgépet, melynek árfekvése nem küldi az intenzívre az embert. Az „állókép megjegyzőn” kívül azonban másra is bukkantam.

A kis kamerácska funkcióit tekintve nem annyira újdonság oldalunk hasábjain, hiszen már írtunk néhány víz alatt használható mozgóképrögzítőről. A DXG Sportster azonban rendelkezik egy olyan optikai segítővel, amit az eddig bemutatott daraboknál nem tapasztaltunk. Ez pedig nem más, mint a víz törését ellensúlyozó kiegészítő lencse, melynek feladata a víz által gerjesztett képi torzulások kiegyenlítése, így növelve a felvétel tökéletességét. 

Ezt a funkciót egyébként az Underwater gomb folyamatos nyomva tartásával érhetjük el a maximális 10 méteres mélységben, így a készülék éppoly tökéletesen használható víz alatt, ahogy felette is. Amiről viszont még nem beszéltem, az a kamera képi minősége. Nos, a masina AVI formátumban menti a felvételt, méghozzá akár FullHD-ben és 30fps sebességgel. Természetesen állókép, vagyis fotó is készíthető vele, melyhez a nyolcszoros optikai zoom nyújt segítséget, a felbontást pedig magunk állíthatjuk 3, 5, 8 és 12 megapixel között. Ami pedig kimondottan okos dolog volt a gyártótól, hogy az  USB / AV páros mellé betett még egy HDMI csatlakozót is, ami sokaknak megkönnyíti  majd az életét.

És akkor jöjjön a végén a szokásos árfekvés információ, mely a specifikáció tüzetesebb átvizslatása után igencsak meglepetést okozott. A DXG Sportster ugyanis nem kerül többe, mint 170 dollár, ami barátok közt is jócskán 50 000 forint alatt van.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>