HD búvárkamera „potom” pénzért


A minap megakadt a szemem egy árcédulán, miközben egy ismerősömnek keresgéltem víz alatt használható fényképezőgépet, melynek árfekvése nem küldi az intenzívre az embert. Az „állókép megjegyzőn” kívül azonban másra is bukkantam.

A kis kamerácska funkcióit tekintve nem annyira újdonság oldalunk hasábjain, hiszen már írtunk néhány víz alatt használható mozgóképrögzítőről. A DXG Sportster azonban rendelkezik egy olyan optikai segítővel, amit az eddig bemutatott daraboknál nem tapasztaltunk. Ez pedig nem más, mint a víz törését ellensúlyozó kiegészítő lencse, melynek feladata a víz által gerjesztett képi torzulások kiegyenlítése, így növelve a felvétel tökéletességét. 

Ezt a funkciót egyébként az Underwater gomb folyamatos nyomva tartásával érhetjük el a maximális 10 méteres mélységben, így a készülék éppoly tökéletesen használható víz alatt, ahogy felette is. Amiről viszont még nem beszéltem, az a kamera képi minősége. Nos, a masina AVI formátumban menti a felvételt, méghozzá akár FullHD-ben és 30fps sebességgel. Természetesen állókép, vagyis fotó is készíthető vele, melyhez a nyolcszoros optikai zoom nyújt segítséget, a felbontást pedig magunk állíthatjuk 3, 5, 8 és 12 megapixel között. Ami pedig kimondottan okos dolog volt a gyártótól, hogy az  USB / AV páros mellé betett még egy HDMI csatlakozót is, ami sokaknak megkönnyíti  majd az életét.

És akkor jöjjön a végén a szokásos árfekvés információ, mely a specifikáció tüzetesebb átvizslatása után igencsak meglepetést okozott. A DXG Sportster ugyanis nem kerül többe, mint 170 dollár, ami barátok közt is jócskán 50 000 forint alatt van.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Oldalt választott az Oracle kontra Google vitában Donald Trump?
Az amerikai elnök neve egy újabb ügy esetében merült fel.
Izraelben már van kibervészhelyzeti segélyhívó
A közel-keleti ország a világon az első állam, amely bevezette a szolgáltatást.
Panasonic OLED tévé. Ragyogó képminőség gyatra okosrendszerrel
Kipróbáltuk a Panasonic OLED csúcstévéjét.
Újabb méréseken tarol az AMD Ryzen Threadripper 3990X
A PassMark toplistáján is átvette az uralmat a HEDT processzor, jócskán megelőzve a legerősebb Intel chipet.
Újabb Overwatch League meccseket halasztanak el a koronavírus miatt
A Blizzard bejelentette, hogy a kínai Overwatch League meccsek után a Dél-Koreában megrendezésre kerülő összecsapásokat is halasztják.

További tech hírek >>