HD képes kameraóra


Óra HD kamerával

Hasábjainkon nem kevés betűt szenteltünk már óráknak, és rejtett, kémkameráknak, mi több, beszámoltunk már kamerás időmérőkről is. A legújabb ezek közül talán még szebb, mint az eddigiek, de még ennél is fontosabb, hogy HD minőségben képes álló és mozgó képet rögzíteni.

A nyáron meglepő hirtelenséggel jelentek meg a piacon, és terjedtek el a rejtett, illetve beépített kamerás karórák. Amellett, hogy hatalmas teljesítmény egy bármilyen megbízhatóan működő optikát beszerkeszteni ilyen kis helyre, most egy olyanról számolhatunk be, mely – papíron – HD felvételek készítésére alkalmas. Az óra kívülről egy analóg, kronográfos sportórának néz ki, ami stimmel is.

A kamerát a 12-es számnál rejtették el, míg az egyik gomb alatt található az USB-csatlakozás jack dugós bemenete. Az óra egyaránt kommunikál Windows-zal (7,Xp,Vista) és Mac-kel is. A kamera 8 Mpixeles képeket készít (JPG), 3264x2448-as felbontással, míg videó felvételnél (avi) 1280x960 felbontás mellett 30 fps sebességgel vesz fel. Ez 4-szerese egy sima VGA kamerának!

A rossz hír csak az, hogy az első teszt-vélemények szerint sem az álló, sem a mozgó képek minősége nem éri el az ígért szintet.

Az is lehet, hogy a tesztelő egy hibás darabot fogott ki, mindenki pechjére, bár 150 dollárért, amibe a cucc kerül, senki ne várjon eget rengető dolgokat. De, ha egyszer megígérték!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

97 év után hozzányúlnak Tutanhamon fáraó aranyozott koporsójához
A Királyok völgyéből a gízai piramisok közelében épülő Egyiptomi Nagymúzeumba szállították át Tutanhamon külső aranyozott fakoporsóját, amelyen első ízben végeznek...
Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...

További tech hírek >>