HD képes kameraóra


Óra HD kamerával

Hasábjainkon nem kevés betűt szenteltünk már óráknak, és rejtett, kémkameráknak, mi több, beszámoltunk már kamerás időmérőkről is. A legújabb ezek közül talán még szebb, mint az eddigiek, de még ennél is fontosabb, hogy HD minőségben képes álló és mozgó képet rögzíteni.

A nyáron meglepő hirtelenséggel jelentek meg a piacon, és terjedtek el a rejtett, illetve beépített kamerás karórák. Amellett, hogy hatalmas teljesítmény egy bármilyen megbízhatóan működő optikát beszerkeszteni ilyen kis helyre, most egy olyanról számolhatunk be, mely – papíron – HD felvételek készítésére alkalmas. Az óra kívülről egy analóg, kronográfos sportórának néz ki, ami stimmel is.

A kamerát a 12-es számnál rejtették el, míg az egyik gomb alatt található az USB-csatlakozás jack dugós bemenete. Az óra egyaránt kommunikál Windows-zal (7,Xp,Vista) és Mac-kel is. A kamera 8 Mpixeles képeket készít (JPG), 3264x2448-as felbontással, míg videó felvételnél (avi) 1280x960 felbontás mellett 30 fps sebességgel vesz fel. Ez 4-szerese egy sima VGA kamerának!

A rossz hír csak az, hogy az első teszt-vélemények szerint sem az álló, sem a mozgó képek minősége nem éri el az ígért szintet.

Az is lehet, hogy a tesztelő egy hibás darabot fogott ki, mindenki pechjére, bár 150 dollárért, amibe a cucc kerül, senki ne várjon eget rengető dolgokat. De, ha egyszer megígérték!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>