Hengermonitor


Sony 360 fokos 3D megjelenítő

Hát – amivel nem kezdünk mondatot! – ez még nagyon az elején van. De a Sony az a cég, melyben bízhatunk, hogy ha valamire rákattan, akkor van elég szellemi és anyagi forrása ahhoz, hogy abból értelmeset csiholjon ki. Most éppen a 360 fokos megjelenítésen van a sor.

A 3D-s prototípus újdonsága, hogy nincs szükség hagyományos értelemben vett, üveggel fedett kijelzőre, sőt síkképernyőre sem. Az is látszik, hogy a Sony még rendesen a sötétben tapogatózik, de abban biztos, hogy át kívánja alakítani a kijelzők szokásos formatervezését, és teljesen a 360 fokos megjelenítésre koncentrál.

Jelen pillanatban  még csak egy hengerrel vigasztalódhatunk, ami 24 bites, 96x128 pixel térhatású képet tud megjeleníteni, ami sok mindenre nem jó, viszont remekül előrevetíti a kutatás újdonságát, és a reménybeli jövő fejlődését, még értelem, de legalább szemüveg nélkül. Már-már egy lépéssel közelebb a hologramhoz, ami a 3D-s térhatás jövője lehet. Ámuljunk óvatosan, és drukkoljunk, hogy a Sony kísérletező kedve nem hagy alább, és egy ígéretes fejlesztés előfutárát üdvözölhetjük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...
Kettős mércére számít a Tinder
Sérti a Google Play fejlesztői szabályzatát a mobilappja.

További tech hírek >>