Hengermonitor


Sony 360 fokos 3D megjelenítő

Hát – amivel nem kezdünk mondatot! – ez még nagyon az elején van. De a Sony az a cég, melyben bízhatunk, hogy ha valamire rákattan, akkor van elég szellemi és anyagi forrása ahhoz, hogy abból értelmeset csiholjon ki. Most éppen a 360 fokos megjelenítésen van a sor.

A 3D-s prototípus újdonsága, hogy nincs szükség hagyományos értelemben vett, üveggel fedett kijelzőre, sőt síkképernyőre sem. Az is látszik, hogy a Sony még rendesen a sötétben tapogatózik, de abban biztos, hogy át kívánja alakítani a kijelzők szokásos formatervezését, és teljesen a 360 fokos megjelenítésre koncentrál.

Jelen pillanatban  még csak egy hengerrel vigasztalódhatunk, ami 24 bites, 96x128 pixel térhatású képet tud megjeleníteni, ami sok mindenre nem jó, viszont remekül előrevetíti a kutatás újdonságát, és a reménybeli jövő fejlődését, még értelem, de legalább szemüveg nélkül. Már-már egy lépéssel közelebb a hologramhoz, ami a 3D-s térhatás jövője lehet. Ámuljunk óvatosan, és drukkoljunk, hogy a Sony kísérletező kedve nem hagy alább, és egy ígéretes fejlesztés előfutárát üdvözölhetjük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>