Hengermonitor


Sony 360 fokos 3D megjelenítő

Hát – amivel nem kezdünk mondatot! – ez még nagyon az elején van. De a Sony az a cég, melyben bízhatunk, hogy ha valamire rákattan, akkor van elég szellemi és anyagi forrása ahhoz, hogy abból értelmeset csiholjon ki. Most éppen a 360 fokos megjelenítésen van a sor.

A 3D-s prototípus újdonsága, hogy nincs szükség hagyományos értelemben vett, üveggel fedett kijelzőre, sőt síkképernyőre sem. Az is látszik, hogy a Sony még rendesen a sötétben tapogatózik, de abban biztos, hogy át kívánja alakítani a kijelzők szokásos formatervezését, és teljesen a 360 fokos megjelenítésre koncentrál.

Jelen pillanatban  még csak egy hengerrel vigasztalódhatunk, ami 24 bites, 96x128 pixel térhatású képet tud megjeleníteni, ami sok mindenre nem jó, viszont remekül előrevetíti a kutatás újdonságát, és a reménybeli jövő fejlődését, még értelem, de legalább szemüveg nélkül. Már-már egy lépéssel közelebb a hologramhoz, ami a 3D-s térhatás jövője lehet. Ámuljunk óvatosan, és drukkoljunk, hogy a Sony kísérletező kedve nem hagy alább, és egy ígéretes fejlesztés előfutárát üdvözölhetjük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>