Hengermonitor


Sony 360 fokos 3D megjelenítő

Hát – amivel nem kezdünk mondatot! – ez még nagyon az elején van. De a Sony az a cég, melyben bízhatunk, hogy ha valamire rákattan, akkor van elég szellemi és anyagi forrása ahhoz, hogy abból értelmeset csiholjon ki. Most éppen a 360 fokos megjelenítésen van a sor.

A 3D-s prototípus újdonsága, hogy nincs szükség hagyományos értelemben vett, üveggel fedett kijelzőre, sőt síkképernyőre sem. Az is látszik, hogy a Sony még rendesen a sötétben tapogatózik, de abban biztos, hogy át kívánja alakítani a kijelzők szokásos formatervezését, és teljesen a 360 fokos megjelenítésre koncentrál.

Jelen pillanatban  még csak egy hengerrel vigasztalódhatunk, ami 24 bites, 96x128 pixel térhatású képet tud megjeleníteni, ami sok mindenre nem jó, viszont remekül előrevetíti a kutatás újdonságát, és a reménybeli jövő fejlődését, még értelem, de legalább szemüveg nélkül. Már-már egy lépéssel közelebb a hologramhoz, ami a 3D-s térhatás jövője lehet. Ámuljunk óvatosan, és drukkoljunk, hogy a Sony kísérletező kedve nem hagy alább, és egy ígéretes fejlesztés előfutárát üdvözölhetjük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az Xbox-főnök Phil Spencer szerint a framerate fontosabb, mint a felbontás
Phil Spencer szerint a két mutató közül a képfrissítés a fontosabb, de nem fogják korlátozni a fejlesztőket.
Sejtelmes videóval hangolódik rá februári telefonbemutatójára a Samsung
"Formáld át a jövőt!" – ez a szöveg olvasható ki a Samsung YouTube-csatornájára most felkerült videóból. A felvételt idei egyik legfontosabb sajtóeseménye előtt adta ki a gyártó.
Készül a Halálos Fegyver 5, méghozzá az eredeti stábbal
Dan Lin bejelentette, hogy már javában dolgoznak a Halálos Fegyver 5 forgatókönyvén, melyet az eredeti stábbal terveznek leforgatni.
HBO februári ajánló 1.
A nagy januári műsorfrissítést követően sem maradunk új tartalmak nélkül az HBO-n és az HBO GO-n: számtalan népszerű sorozat folytatódik.
Megkapta az Android 10-et a Galaxy S9
Európában és az USA-ban is felbukkant a szoftverfrissítés.

További tech hírek >>