Hengermonitor


Sony 360 fokos 3D megjelenítő

Hát – amivel nem kezdünk mondatot! – ez még nagyon az elején van. De a Sony az a cég, melyben bízhatunk, hogy ha valamire rákattan, akkor van elég szellemi és anyagi forrása ahhoz, hogy abból értelmeset csiholjon ki. Most éppen a 360 fokos megjelenítésen van a sor.

A 3D-s prototípus újdonsága, hogy nincs szükség hagyományos értelemben vett, üveggel fedett kijelzőre, sőt síkképernyőre sem. Az is látszik, hogy a Sony még rendesen a sötétben tapogatózik, de abban biztos, hogy át kívánja alakítani a kijelzők szokásos formatervezését, és teljesen a 360 fokos megjelenítésre koncentrál.

Jelen pillanatban  még csak egy hengerrel vigasztalódhatunk, ami 24 bites, 96x128 pixel térhatású képet tud megjeleníteni, ami sok mindenre nem jó, viszont remekül előrevetíti a kutatás újdonságát, és a reménybeli jövő fejlődését, még értelem, de legalább szemüveg nélkül. Már-már egy lépéssel közelebb a hologramhoz, ami a 3D-s térhatás jövője lehet. Ámuljunk óvatosan, és drukkoljunk, hogy a Sony kísérletező kedve nem hagy alább, és egy ígéretes fejlesztés előfutárát üdvözölhetjük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat
A történelmi helyszínek felkutatása mellett a mezőgazdasági területek parlagfűvel való szennyezettségét és a járműforgalmat is vizsgálhatják a jövőben drónok segítségével. A...
Ma van a vörös pandák világnapja!
Ma van a vörös pandák világnapja!
Observer: System Redux – Megérkezett a megjelenés dátuma
Az Observer nextgen konzolokra felújított változata, a System Redux még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re.
Jett: The Far Shore – Elhalasztották 2021-re
A Jett: The Far Shore a PS5 egyik nyitócíme lett volna, de a Superbrothers elhalasztotta a csillagközi utazás startját.
A játéktörténelem legfurcsább konzolgeneráció-váltása következik
Kiderültek az árak, ismertek a részletek, mégis egyre bizonytalanabbak lettünk.

További tech hírek >>