HidDELL, ez a menő!


Dell MTV laptop

Nem látszik rajta egyből, azaz nincs ráírva, de ez itt egy MTV notebook. Biztosan azért nincs rajta a zenecsatorna logója, mert az már akkor egyszerűen túlságosan kúl lenne.

Nem csak a mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából dobnak piacra különleges laptopokat, az MTV Awards is elnyerte ezt a megtiszteltetést. A Dell az MTV Europe Music Awards hivatalos támogatója, amit idén Berlinben tartanak november ötödikén.

A jeles alkalomra (azaz előtte) a Dell egyedi tervezésű, limitált kiadású noteszokkal készül. A forrásom szerint a dizájn egy "városi művész", bizonyos Filth munkája. Szerintem a városi művész ebben az esetben graffitist takarhat, a dizájnból és a becenévből kiindulva, ami egyébként azt jelenti magyarul, hogy kosz.

A különleges notebookot a Dell oldalán lehet megvásárolni 480 angol fontért, de ezért az összegért egy ajándék zenealbumot is adnak, amit Dell Downlowad Store-ból tölthetnek le a vásárlók ingyen. Az nem derült ki, hogy ez egy meghatározott album-e vagy válogatni is lehet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.
Műkarral ölelhette át testvérét a félkezű fiú
Felkar nélkül született a kis Jacob, és mindenhol azt mondták a szüleinek, így nem lehet jól működő karprotézise.
Több új Dungeuns & Dragons játék készül
A Dungeons & Dragons feltámadása zajlik a számítógépes játékok között, a Wizards of the Coast elnöke szerint pedig az elkövetkező években több új játék is megjelenik.

További tech hírek >>