HidDELL, ez a menő!


Dell MTV laptop

Nem látszik rajta egyből, azaz nincs ráírva, de ez itt egy MTV notebook. Biztosan azért nincs rajta a zenecsatorna logója, mert az már akkor egyszerűen túlságosan kúl lenne.

Nem csak a mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából dobnak piacra különleges laptopokat, az MTV Awards is elnyerte ezt a megtiszteltetést. A Dell az MTV Europe Music Awards hivatalos támogatója, amit idén Berlinben tartanak november ötödikén.

A jeles alkalomra (azaz előtte) a Dell egyedi tervezésű, limitált kiadású noteszokkal készül. A forrásom szerint a dizájn egy "városi művész", bizonyos Filth munkája. Szerintem a városi művész ebben az esetben graffitist takarhat, a dizájnból és a becenévből kiindulva, ami egyébként azt jelenti magyarul, hogy kosz.

A különleges notebookot a Dell oldalán lehet megvásárolni 480 angol fontért, de ezért az összegért egy ajándék zenealbumot is adnak, amit Dell Downlowad Store-ból tölthetnek le a vásárlók ingyen. Az nem derült ki, hogy ez egy meghatározott album-e vagy válogatni is lehet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>