High-tech (és iszonyú drága) Scrabble


Ha ketyerefanatikus vagy, és meg akarod adni a módját a Szókirakónak, akkor követed az Engadget munkatársainak példáját, és beszerzel egy iPadet, minimum két iPhone-t, plusz a megfelelő szoftvereket, és elektronikusan tolod a játékot.

Szerencsére nem csak olyan rettentő dolgokat művelnek az iPaddel, mint amiről Bigyológus mesélt nemrégiben. Az Engagdet-es fiúk például azt próbálták ki, és mutatták meg, hogyan lehet Scrabble-özni.

Durván high-tech, hogy a betűket a telefonodra kapod, amit Bluetooth-on vagy wifin keresztül csatlakoztathatsz az iPadhez. A szavakat természetesen magadnak kell kitalálnod, de a számolást már például a gép végzi, a júzernek nem kell vele szórakoznia.

##195898##

Van egy szótár is a programban, ami segít eldönteni az olyan vitás kérdéseket, hogy létezik-e olyan szó, hogy "főnútnyűól". Az én társaságomban az a legjobb rész a játéknak, amikor valaki megpróbálja megmagyarázni az általa lerakott szót. Ez a fajta Scrabble elvenné ugyan ezt az örömet, de valószínűleg nyújtana helyette annyi más fílinget, hogy ne hiányozzanak a régi jó kis viták.

Ha lesz rá fölös ezer dollárunk, kipróbáljuk!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi az e-mailje? Hol dolgozik? Ki a főnöke? 8253 ember adata szivárgott ki a UNICEF-től
Több mint nyolcezer felhasználó személyes adatait küldték el véletlenül az UNICEF-nél. Bocsánatot kértek, és állítólag már orvosolták is a hibát.
Aki karon lőtte magát, hogy kutathasson – 126 éve született Szent-Györgyi Albert
Még időskorában is rendkívül aktív volt Szent-Györgyi Albert, a rák ellenszerét is kutatta, hogy segíteni tudjon az emberiségen. A magyar tudós szeptember 16-án született, rá...
A posta nevében küldött sms-sel próbálkoznak adathalászok
Az üzenetben azzal kecsegtetnek, hogy mobiltelefont nyerhet, aki gyorsan reagál.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.

További tech hírek >>