High-tech (és iszonyú drága) Scrabble


Ha ketyerefanatikus vagy, és meg akarod adni a módját a Szókirakónak, akkor követed az Engadget munkatársainak példáját, és beszerzel egy iPadet, minimum két iPhone-t, plusz a megfelelő szoftvereket, és elektronikusan tolod a játékot.

Szerencsére nem csak olyan rettentő dolgokat művelnek az iPaddel, mint amiről Bigyológus mesélt nemrégiben. Az Engagdet-es fiúk például azt próbálták ki, és mutatták meg, hogyan lehet Scrabble-özni.

Durván high-tech, hogy a betűket a telefonodra kapod, amit Bluetooth-on vagy wifin keresztül csatlakoztathatsz az iPadhez. A szavakat természetesen magadnak kell kitalálnod, de a számolást már például a gép végzi, a júzernek nem kell vele szórakoznia.

##195898##

Van egy szótár is a programban, ami segít eldönteni az olyan vitás kérdéseket, hogy létezik-e olyan szó, hogy "főnútnyűól". Az én társaságomban az a legjobb rész a játéknak, amikor valaki megpróbálja megmagyarázni az általa lerakott szót. Ez a fajta Scrabble elvenné ugyan ezt az örömet, de valószínűleg nyújtana helyette annyi más fílinget, hogy ne hiányozzanak a régi jó kis viták.

Ha lesz rá fölös ezer dollárunk, kipróbáljuk!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>