Hivatalos a Samsung Galaxy Tab


A Samsung ma végre hivatalosan is bemutatta a várva-várt tabletet. Mi már korábban is írtunk róla többször is, szóval most kábé összefoglaljuk, mit is tudunk - a pontos időn kívül.

A Samsungék "smart media device" néven emlegették a Galaxy Tab-et. Ha le akarnánk fordítani, akkor ez okos média eszköz lenne, ezért inkább mégsem fordítjuk le.

Cortex A8 1 GHz-es processzor ketyeg az eszközben, ami 512 MB RAM-ot kapott, a belső memória pedig - valószínűleg a pénztárcától függően 16 vagy 32 giga, de microSD kártyával bővíthető.

A héthüvelykes TFT-LCD kijelző felbontása 1024x600, magának a készüléknek a méretei pedig 190.09 x 120.45 x 11.98 milliméter. És mindössze 380 grammot nyom!

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy Android 2.2 fut rajta, és van beépített wifi és 3G. Az akkuidőről annyit tudunk, hogy a Samsung szerint 7 órán keresztül bírja a filmlejátszást. Ja, és két kamera is van rajta: a hátsó 3 megapixeles, autofókuszos, LED-vakus, az elülső pedig "csupán" 1,3 megapixel, de a videochateléshez talán ez is elég lesz.

A koreai gyártó a Vodafone-nal közösen mutatta be a Galaxy Tab-ot, és elvileg októbertől a legtöbb európai vodafone-os piacon lehet majd kapni. (Azt még mindig nem tudjuk, mennyiért.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>