Hivatalos a Samsung Galaxy Tab


A Samsung ma végre hivatalosan is bemutatta a várva-várt tabletet. Mi már korábban is írtunk róla többször is, szóval most kábé összefoglaljuk, mit is tudunk - a pontos időn kívül.

A Samsungék "smart media device" néven emlegették a Galaxy Tab-et. Ha le akarnánk fordítani, akkor ez okos média eszköz lenne, ezért inkább mégsem fordítjuk le.

Cortex A8 1 GHz-es processzor ketyeg az eszközben, ami 512 MB RAM-ot kapott, a belső memória pedig - valószínűleg a pénztárcától függően 16 vagy 32 giga, de microSD kártyával bővíthető.

A héthüvelykes TFT-LCD kijelző felbontása 1024x600, magának a készüléknek a méretei pedig 190.09 x 120.45 x 11.98 milliméter. És mindössze 380 grammot nyom!

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy Android 2.2 fut rajta, és van beépített wifi és 3G. Az akkuidőről annyit tudunk, hogy a Samsung szerint 7 órán keresztül bírja a filmlejátszást. Ja, és két kamera is van rajta: a hátsó 3 megapixeles, autofókuszos, LED-vakus, az elülső pedig "csupán" 1,3 megapixel, de a videochateléshez talán ez is elég lesz.

A koreai gyártó a Vodafone-nal közösen mutatta be a Galaxy Tab-ot, és elvileg októbertől a legtöbb európai vodafone-os piacon lehet majd kapni. (Azt még mindig nem tudjuk, mennyiért.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>