Hivatalosan is jön a Facebook Timeline


Nem ment éppen simán, de a jelek szerint túljutott a kezdeti problémákon a Facebook új Timeline megoldása, és hivatalosan elkezdték elérhetővé tenni a felhasználóknak.

A Timeline a Facebook profilunkon egyébként is fellelhető aktivitásoknak ad egy újszerű, látványos megjelenést. Szeptemberi bejelentését követően elég nagy felhajtást sikerült generálni vele, egymillió fölött volt azok száma, akik kipróbálták a béta állapotban lévő újítást.

A Timeline fölött aztán elkezdték kongatni a vészharangot, a bevezetés csúszott, és felbukkant a Timelines.com nevű oldal, jelezve, neki is lenne egy-két baráti szava a projekthez. Mivel eleve hasonló jellegű szolgáltatást nyújtottak, ugyanezen a néven, védjegyoltalmi perrel fenyegetőztek, nem kis bizonytalanságot generálva Zuckerbergék Timeline szolgáltatása körül.

A jelek szerint a Facebook nem tart a per esetleges következményeitől, vagy sikerült/sikerül megegyezniük a Timelines.comot üzemeltető céggel, mindenesetre tegnap a hivatalos blogon bejelentették, hogy elkezdik elérhetővé tenni a Timeline megjelenítést, első körben Új Zéland számára. Ezt követően szélesebb körben is bevezetik majd a “közeljövőben.”

A Timeline egyik fő vonzereje, hogy rendkívül látványos profiloldalakat lehet vele kreálni. Hogy mennyi kreatív ötlet megvalósításának adhat helyet, arra több galériányi példát is találunk a Mashable.comon. Aki szeretné kipróbálni már most, az itt találja a szükséges útmutatót. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.
Orosz hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
Orosz hackerek ellen emeltek vádat a pennsylvaniai Pittsburghben - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.
Dupla kijelzős, 5G-képes mobilt teszteltünk
Kipróbáltuk a világ egyik legfurább mobilját! Íme a dupla képernyős LG V50 ThinQ 5G.
Feliratos előzetest kapott az Elveszve az űrben második évadja
A Star Trek sorozatok és a The Mandalorian mellett folytatódik a Netflix űrsci-fi szériája is. Új, feliratos előzetest kapott a Lost in Space.

További tech hírek >>