Hogyan alakul a Chromium, Comodo Dragonná?


A tűzfalairól híres szoftvercég azzal indokolta új projektjét, hogy egyre nagyobb számban terjednek a hálózaton a fertőzések, kártevők, ezért nemcsak gyors és okos böngészőre van szükség hanem stabilra és biztonságosra is. A Comodo Dragon-t bárki számára elérhetővé tették, és ingyen letölthető. A gyártó saját honlapjáról: vagy a PC World weboldaláról.

Elmondásuk alapján, kevesebb memóriát fogyaszt, stabilabb és jobban védi felhasználóját, mint bármely más böngésző. Egyrészt minden oldal Tanusítványát ellenőrzi és ha nem találja biztonságosnak, azonnal értesíti a felhasználót. Másrészt a lehető legkevesebb adatot szolgáltatja ki, tehát sokkal nagyobb védelmet biztosít. A program kompatibilis a Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszerrel, ha minimum 128MBmemória áll rendelkezésre és 40MB szabad tárhely.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyet még nem láttak a kutatók: egy varangy magát kígyónak álcázva rázza le a támadóit
Először mutatták ki, hogy a kongói óriásvarangy Afrika legnagyobb és legveszélyesebb viperájának álcázza magát, hogy ne támadják meg – számolt be róla a Phys.org.
Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés
“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” – így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt...
Különleges nevű madár a világ leghangosabbja
Amerikai kutatók szerint a csombókos harangozómadár (Procnias albus) kiáltásainak hangereje elérheti a 113 decibelt. Ilyen hangos például egy cölöpverőgép. Videó.
Időmilliomosoknak: itt a Disney+ mindent mutató, 3 órás beharangozó videója
Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.
Van egy nem is olyan kis baj a Vatikán okosrózsafüzérjével
A Fidus biztonsági cég vezetője szerint a Vatikán okosrózsafüzérje hasznos eszköz, csak ne bízza rá az adatait a felhasználó, mert azokat szinte semmi nem védi.

További tech hírek >>