Hogyan nyúljunk WinPhone appot iOS-re?


Ha a Microsoft úgy véli, hogy a múlt héten bejelentett Facebook Home semmi olyat  nem tud amit ők a Windows Phone-nal ne csináltak volna meg, imádni fogják azt az appot, amit az Apple Store letöltésre kínál.

[caption id="attachment_7787" align="alignnone" width="200"]Flipple - kontakt manager iPhone-ra Flipple - kontakt manager iPhone-ra[/caption]

Fliple elnevezést viseli az új, ingyenesen beszerezhető kontakt menedzser, amelynek külsejét erőteljesen inspirálta (illesszük ide be a köhécselés.wav állományt) a Microsoft Windows Phone operációs rendszerének külseje.

A techcrunch cikkéhez mellékelt képek alapján mindenki eldöntheti a hasonlóság mértékét, de a fekete alapon fehér színű Sans Serif betűtípus, az apró ujjmozdulattal félrehúzható kis csempe, amely ezáltal felfedi az ikonhoz hozzárendelt kontakt nevét, a hozzáadást és a törlést jelző apró, kerek ábrák a és - jelekkel, hogy a képernyőt mozgató animációról már szót se ejtsünk - szóval ezek mind-mind egy bizonyos mobil operációs rendszer befolyását sejtetik a készítőkön.

Természetesen nem jelenthető ki, hogy ez egy az egyben történő lenyúlás, hiszen a Fliple nem próbálja betölteni a People app szerepét, mivel a készítők valószínűleg úgy gondolták, hogy ezt jobb, ha az arra a célra dedikált alkalmazások végzik.

A telefonban lévő ismerőseink adatainak rendezésén kívül a Fliple tud még csoportokat is kezelni, készíthetünk vele csak az adott csoporthoz tartozó embereknek szóló körüzenetet, és persze nem hiányzik belőle a T9-es keresés sem.

Íme egy közel két perces demó videó, amely alapján minden iPhone tulaj el tudja dönteni, hogy kell-e ez neki.

 

Kulcsszavak: app, ios, lenyúlták, microsoft
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Van egy jó hírünk mindenkinek, aki új számítógépen gondolkodik: esni fognak az árak
Visszaeshet egyes hardverek, különösképpen a videokártyák hirtelen nagyon felkapottá váló kriptovaluta-bányászat miatt felszökött ára.
Egyre többen vásárolnak online ittas állapotban
A jelenség nem csupán az Amerikai Egyesült Államokban figyelhető meg.
40-50 millió Facebook-felhasználó érintett, rengeteg a károsult a most kirobbant adatgyűjtési ügyben
Több mint 270 000 felhasználó adatát kezelte nem megfelelően korrekt módon az a vállalat, amelynek szolgáltatásait az amerikai sajtójelentések szerint Donald Trump és más republikánus...
Az ön telefonjára is jön minden idők egyik legjobb számítógépes játéka
A Might and Magic szinte valláshoz hasonló rajongást váltott ki a sorozat kedvelőiből, miután olyan elemeket hozott be, amelyeket sehol máshol nem láthattak még a játékosok. Némileg...
Az iOS-re készült Fortnite megmutatja a mobiljátékok jövőjét
Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy érkezik a Fortnite iOS-re. A játék már letölthető, és szuperül fest az iPhone X-en.

További tech hírek >>