Hogyan nyúljunk WinPhone appot iOS-re?


Ha a Microsoft úgy véli, hogy a múlt héten bejelentett Facebook Home semmi olyat  nem tud amit ők a Windows Phone-nal ne csináltak volna meg, imádni fogják azt az appot, amit az Apple Store letöltésre kínál.

[caption id="attachment_7787" align="alignnone" width="200"]Flipple - kontakt manager iPhone-ra Flipple - kontakt manager iPhone-ra[/caption]

Fliple elnevezést viseli az új, ingyenesen beszerezhető kontakt menedzser, amelynek külsejét erőteljesen inspirálta (illesszük ide be a köhécselés.wav állományt) a Microsoft Windows Phone operációs rendszerének külseje.

A techcrunch cikkéhez mellékelt képek alapján mindenki eldöntheti a hasonlóság mértékét, de a fekete alapon fehér színű Sans Serif betűtípus, az apró ujjmozdulattal félrehúzható kis csempe, amely ezáltal felfedi az ikonhoz hozzárendelt kontakt nevét, a hozzáadást és a törlést jelző apró, kerek ábrák a és - jelekkel, hogy a képernyőt mozgató animációról már szót se ejtsünk - szóval ezek mind-mind egy bizonyos mobil operációs rendszer befolyását sejtetik a készítőkön.

Természetesen nem jelenthető ki, hogy ez egy az egyben történő lenyúlás, hiszen a Fliple nem próbálja betölteni a People app szerepét, mivel a készítők valószínűleg úgy gondolták, hogy ezt jobb, ha az arra a célra dedikált alkalmazások végzik.

A telefonban lévő ismerőseink adatainak rendezésén kívül a Fliple tud még csoportokat is kezelni, készíthetünk vele csak az adott csoporthoz tartozó embereknek szóló körüzenetet, és persze nem hiányzik belőle a T9-es keresés sem.

Íme egy közel két perces demó videó, amely alapján minden iPhone tulaj el tudja dönteni, hogy kell-e ez neki.

 

Kulcsszavak: app, ios, lenyúlták, microsoft
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Különleges Malév-repülőgép látható most Ferihegyen – fotók
A budapest repülőtéren rég nem látott vendég fogadja azokat az utasokat, akik ezekben a napokban utaznak a Budapest Airport 2B Termináljáról: egy Malév-festésű Tupoljev Tu-154-es.
Lenyűgöző természet: látványos kísérlettel mutatták be, mit tesznek a növények, ha megsebesítik őket – videó
A kutatók eddig is úgy sejtették, hogy a növények "lereagálják", ha sérülést szenvednek, most azonban látványos bizonyítékot szereztek erre a kutatók.
Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T
Lassan hagyománynak számít már, hogy a OnePlus évente nem egy, hanem két csúcskészüléket mutat be a felhasználóknak. The post Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T...
Razer ifrit: fülbedugós headset
A klasszikus, fejhallgatós dizájn helyett a fülünkbe dugható kivitelt kapott a Razer legújabb headsetje.
Okoshangszórókra koncentrál az Amazon
A cég emellett szoftveres asszisztensét is tovább fejleszti.

További tech hírek >>