Hogyan nyúljunk WinPhone appot iOS-re?


Ha a Microsoft úgy véli, hogy a múlt héten bejelentett Facebook Home semmi olyat  nem tud amit ők a Windows Phone-nal ne csináltak volna meg, imádni fogják azt az appot, amit az Apple Store letöltésre kínál.

[caption id="attachment_7787" align="alignnone" width="200"]Flipple - kontakt manager iPhone-ra Flipple - kontakt manager iPhone-ra[/caption]

Fliple elnevezést viseli az új, ingyenesen beszerezhető kontakt menedzser, amelynek külsejét erőteljesen inspirálta (illesszük ide be a köhécselés.wav állományt) a Microsoft Windows Phone operációs rendszerének külseje.

A techcrunch cikkéhez mellékelt képek alapján mindenki eldöntheti a hasonlóság mértékét, de a fekete alapon fehér színű Sans Serif betűtípus, az apró ujjmozdulattal félrehúzható kis csempe, amely ezáltal felfedi az ikonhoz hozzárendelt kontakt nevét, a hozzáadást és a törlést jelző apró, kerek ábrák a és - jelekkel, hogy a képernyőt mozgató animációról már szót se ejtsünk - szóval ezek mind-mind egy bizonyos mobil operációs rendszer befolyását sejtetik a készítőkön.

Természetesen nem jelenthető ki, hogy ez egy az egyben történő lenyúlás, hiszen a Fliple nem próbálja betölteni a People app szerepét, mivel a készítők valószínűleg úgy gondolták, hogy ezt jobb, ha az arra a célra dedikált alkalmazások végzik.

A telefonban lévő ismerőseink adatainak rendezésén kívül a Fliple tud még csoportokat is kezelni, készíthetünk vele csak az adott csoporthoz tartozó embereknek szóló körüzenetet, és persze nem hiányzik belőle a T9-es keresés sem.

Íme egy közel két perces demó videó, amely alapján minden iPhone tulaj el tudja dönteni, hogy kell-e ez neki.

 

Kulcsszavak: app, ios, lenyúlták, microsoft
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rise of Industry - Early Access teszt
A gazdasági szimulátorok szerelmesei mostanában örülhetnek néhány friss címnek, és a nemrég korai hozzáférésű állapotba került Rise of Industry is biztatónak tűnik. Kérdés persze,...
Vélemény - a lootboxok után is van élet
A lutridobozokat érő szabályozások előbb-utóbb azok kihalásához vezethetnek, na de mi lesz az ipar következő aranytojást tojó tyúkja?
Különös jelenségre bukkantak az Antarktiszon, és ez most kivételesen jó hír
Az antarktiszi anyakőzet meglepően gyors emelkedése, amely a nagymértékű jégolvadás számlájára írható, lassíthatja a globális felmelegedés okozta tengerszint-emelkedést –...
Superman családfája – Krypton Pilot kritika
Mindenki tudja, hogy a Krypton bolygó el fog pusztulni, így a végkifejlet sem kérdéses, az első rész alapján mégis ígéretes a sorozat.
Hatékonyabb miniatűr drónok jöhetnek
A jövőben elterjedhetnek a méhekhez hasonló méretű robotrepülőgépek.

További tech hírek >>