Hogyan nyúljunk WinPhone appot iOS-re?


Ha a Microsoft úgy véli, hogy a múlt héten bejelentett Facebook Home semmi olyat  nem tud amit ők a Windows Phone-nal ne csináltak volna meg, imádni fogják azt az appot, amit az Apple Store letöltésre kínál.

[caption id="attachment_7787" align="alignnone" width="200"]Flipple - kontakt manager iPhone-ra Flipple - kontakt manager iPhone-ra[/caption]

Fliple elnevezést viseli az új, ingyenesen beszerezhető kontakt menedzser, amelynek külsejét erőteljesen inspirálta (illesszük ide be a köhécselés.wav állományt) a Microsoft Windows Phone operációs rendszerének külseje.

A techcrunch cikkéhez mellékelt képek alapján mindenki eldöntheti a hasonlóság mértékét, de a fekete alapon fehér színű Sans Serif betűtípus, az apró ujjmozdulattal félrehúzható kis csempe, amely ezáltal felfedi az ikonhoz hozzárendelt kontakt nevét, a hozzáadást és a törlést jelző apró, kerek ábrák a és - jelekkel, hogy a képernyőt mozgató animációról már szót se ejtsünk - szóval ezek mind-mind egy bizonyos mobil operációs rendszer befolyását sejtetik a készítőkön.

Természetesen nem jelenthető ki, hogy ez egy az egyben történő lenyúlás, hiszen a Fliple nem próbálja betölteni a People app szerepét, mivel a készítők valószínűleg úgy gondolták, hogy ezt jobb, ha az arra a célra dedikált alkalmazások végzik.

A telefonban lévő ismerőseink adatainak rendezésén kívül a Fliple tud még csoportokat is kezelni, készíthetünk vele csak az adott csoporthoz tartozó embereknek szóló körüzenetet, és persze nem hiányzik belőle a T9-es keresés sem.

Íme egy közel két perces demó videó, amely alapján minden iPhone tulaj el tudja dönteni, hogy kell-e ez neki.

 

Kulcsszavak: app, ios, lenyúlták, microsoft
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érdekes lesz a Huawei Nova 4
Fúrt kijelzőt és tripla hátlapi kamerát hozhat a Nova 4, amit nemrég hitelesítettek.
Megelőzheti a halálos baleseteket a Samsung új fejhallgatója
A Samsung új startup cége, az Innomdle Lab készítette el azt a fejhallgatót, ami egyszerre képes az aktív zajszűrésre és arra, hogy hallhatóvá tegye a külső hangokat.
Gurukarácsony: nyereményjáték – a negyedik nap
Ajándéksorsolásunk negyedik napján emeljük a tétet, és a negyvenedik évezredbe látogatunk egy kis aprításra.
Firefox 64.0
A Mozilla böngészőjének 64.0-ás verziója.
Megújult a Telegram
Új dizájnt és új funkciókat hozott magával a Telegram 5.0 verziója.

További tech hírek >>