HTC tábla


A jövő diákjai már nem kereshetnek kifogást, hogy a füzettel együtt otthon hagyták a házi feladatot, valamint a súlyos hátizsák miatt sem kell aggódjanak, mert el tudom képzelni, hogy egy elektronikus toll segítségével erre a táblára minden leckét el tudnak készíteni.

Egy nagyon csinos, designos Android OS-re tervezett HTC koncepció született, melyet egy tehetséges török származású ipari tervező, Timur Pinar készített. A HTC Evolve fantázianévre keresztelt Android Tablet 10" kapacitív érintőképernyővel rendelkező készülék, amihez külön érintőceruza is tartozik, ami még könnyebbé teszi a munkát.

Az extrák sora itt még nem ér véget, mert bal oldalon egy másodlagos OLED szenzitív érintőképernyővel is fel van szerelve a ketyere, aminek segítségével egyszerre több helyen is dolgozhatunk.

A Tablet elgondolása szerint Intel Atom processzorral, 128 GB SSD-vel, 1,5 GB RAM-mal valamint egy egyedi Android UI-val készülne. Egyéb technikai tulajdonságai közül érdemes megemlíteni az USB 3.0 és a HDMI portot valamint 3,5 mm-es fejhallgató csatlakoztatási lehetőséget is. A kamera és mikrofon szintén alapfelszereltség lenne a készüléken.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.
Igencsak meglepődtek az orvosok, amikor meglátták Elon Musk lélegeztetőgépeit
A Tesla a héten már meg is kezdte az ajándék lélegeztetőgépek kiszállítását az amerikai kórházaknak, ám az intézmények nem egészen azt kapták, amire elsőre számítottak.
Visszatér Timothée Chalamet a Szólíts a neveden folytatásában
Az első részben megismert főszereplőkkel érkezik a folytatás – árulta el a rendező.

További tech hírek >>