Hubok kutyásoknak, és macskásoknak


Azt hiszem, a cím mindent elmond, tehát jöjjön a lényeg.

Először egy csont alakú hubról ejtenék néhány szót. A formáját valószínűleg a régi amerikai mesékből örökölhette, emlékeim szerint ott láttam utoljára hasonlót. Az usb csatlakozók a négy sarkában kaptak helyet.

Ebből mindenki kitalálhatja, hogy 4 eszközzel tudjuk bővíteni a gépünket a segítségével. Három színben kapható: fehér, kék és sárga. A mérlegen 44 grammot nyom, a kassza pedig 10 dollárt mutat. Természetesen minden rendszernek a barátja.

Jöjjön a második versenyző, mely egy ülő macskát ábrázol. Szintén 4 darab eszközt képesek befogadni a csatlakozók, melyek a következőképpen vannak elhelyezve: 3 található a hátán, és egy a szája helyén. A feje 90°-ban dönthető, a farka pedig felhajtható, és így el tudjuk rejteni a hátán lévő csatlakozókat. Szinté három színben érhető el: fehér, narancs, és zöld. Én személy szerint mind a két eszköznél maradnék a fehér színnél.

Az viszont biztos, hogy ha mindkét eszközt teletűzdeljük, akkor a macsek érdekesebb látványt nyújt. Minden rendszerrel kompatibilis, szintén 10 dollárba kerül, viszont 12 grammal kevesebbet nyom azon a bizonyos mérlegen.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Jól elkülöníthetőek lesznek Night City utcái
A Cyberpunk 2077-nek otthont adó hatalmas város, Nighnt City hat körzetre oszlik szét, és mindegyik jól felismerhető lesz.
Korlátlan mobilnetet adnak a Telekom bővítőcsomagjai
Fix összegért rövid időre el lehet felejteni a gigabájtokat.
Ha Windows van a gépén, ezt nézze: így működik majd a vadonatúj Start menü
A Microsoft Insider programjának résztvevői már javában próbálgatják az átdolgozott Start menüt. A változásokról összefoglaló videót adtak ki.
Az Assassin's Creed világához kapcsolódik a Ubisoft új battle royale-játéka?
Sejtelmes kijelentést tett a Hyper Scape kreatív direktora.
Minden OneDrive-felhasználó új funkciókat kap
Mind az üzleti felhasználók, mind az egyéni OneDrive-használók számára kínál új funkciókat a Microsoft internetes tárhelyszolgáltatásához.

További tech hírek >>