Húrok nélküli, digitális gitár


Először kiakadtam ezen a ketyerén: "Már megint egy műgitár?!" De aztán kiderült, hogy ez valójában egy MIDI kontroller, és csak azért van gitár formája, hogy jobban kézre álljon.

Slash, a Guns N' Roses és a Velvet Revolver gitárosa volt az egyik reklámarca a Guitar Heronak, de ő is bevallotta, hogy néha elég béna a játékban, merthogy ott nem a gitártudás számít. Kíváncsi vagyok, mit szólna akkor ehhez a digitális gitárhoz.

##182698##

Egyébként, ha jól értelmeztem a dolgokat, a MIDI kimenettel bármire ráköthetjük, ami erre alkalmas, és kezdődhet a móka. A nyakán érintőgombok vannak, a húrok helyén pedig egy érintőkijelző. A ketyere ráadásul Linuxot futtat, és nyílt a forráskódja, tehát lehet is rá programokat írni.

Sajna a vásárlással kapcsolatban nem tudunk sokat mondani. A készítő honlapján csak annyi áll, hogy fel lehet iratkozni a várólistára. Az oldalnak a Google által tárolt változata kicsit bőbeszédűbb, de árat itt sem találunk a vásárlás menüpont alatt. Azt írja a srác, hogy az árat addig nem teszi közzé, amíg az első adag el nem készül. Gondolom, számolgatnia kell még egy kicsit...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiterjesztett valóság szemüveget készít a Facebook
A társaság erősítheti a fejlesztéseit a területen, mert egy exkluzív partnerre tett szert.
Nanodrónokat vethet be a bűnüldözésben az EU
Retteghetnek a maffiózok: a mindössze 33 grammos apróságok akár 2 kilométerre is el tudnak repülni.
A szülők 28 százaléka aggódik a káros online tartalmak miatt
A 7–12 éves korú gyermeket nevelő szülők több mint egynegyede az erőszakos vagy szexuális tartalmaktól fél.
Az Androméda-törzs [filmkritika]
Újabb klasszikus vírusfilmet vettünk elő. Michael Crichton, a Westworld írójának látomása ma is érvényes kérdéseket vet fel.
Évtizedes mélypont felé száguld a mobilpiac
A CCS Insight szerint 250 millió okostelefonnal kevesebb fogyhat idén, mint tavaly.

További tech hírek >>