Hűsítsd a popódat számítógépről!


Most ugyan pont nem aktuális, mert bejött a hidegfront, de azért nem lehet szó nélkül hagyni ezt a ketyerét. A Thanko olyan párnát dobott piacra, ami hűti az ember fenekét. A frenetikus találmány neve: USB Butt Cooler Cushion.

USB-ről is működik a kicsike: csak rádugod a gépre, és máris áramlik a friss, hűvös levegő. Sőt, mi több, lehet hozzá autós USB-s adaptert is, és máris lehet az autóban is hűteni a hátsó fertályt. Valószínűleg olcsóbb megoldás, mint az autóülésbe épített legkondi, mert 5200 jen (kb 13 300 forint) maga a szerkezet, az adapter pedig 550 jen ( kb 1400 forint).

Valamiért mégis ellenérzéseim vannak  a “s*gg-kondival” kapcsolatban. Ha pont oda fújatod a hideget direktben, nem lesznek annak mindenféle csúnya következményei? Arról már ne is beszéljünk, hogy a kollégák mit szólnak az irodában. Abba meg pláne nem merek belegondolni, mi van, ha a párna használata közben ereszt el valaki egy békegalambocskát...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>