Hűsítsd a popódat számítógépről!


Most ugyan pont nem aktuális, mert bejött a hidegfront, de azért nem lehet szó nélkül hagyni ezt a ketyerét. A Thanko olyan párnát dobott piacra, ami hűti az ember fenekét. A frenetikus találmány neve: USB Butt Cooler Cushion.

USB-ről is működik a kicsike: csak rádugod a gépre, és máris áramlik a friss, hűvös levegő. Sőt, mi több, lehet hozzá autós USB-s adaptert is, és máris lehet az autóban is hűteni a hátsó fertályt. Valószínűleg olcsóbb megoldás, mint az autóülésbe épített legkondi, mert 5200 jen (kb 13 300 forint) maga a szerkezet, az adapter pedig 550 jen ( kb 1400 forint).

Valamiért mégis ellenérzéseim vannak  a “s*gg-kondival” kapcsolatban. Ha pont oda fújatod a hideget direktben, nem lesznek annak mindenféle csúnya következményei? Arról már ne is beszéljünk, hogy a kollégák mit szólnak az irodában. Abba meg pláne nem merek belegondolni, mi van, ha a párna használata közben ereszt el valaki egy békegalambocskát...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az Asus ROG Phone II gamermobil
Léghűtéses és gamepades periféria is van hozzá.
Csinált egy furcsa karkötőt a Facebook, mindent érezhetünk vele a virtuális valóságban
Tasbi néven mutatta be a Facebook Reality Labs annak a karkötőnek a prototípusát, ami a jövőben kényelmesebbé teheti a virtuális valóság "élvezetét".
Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.

További tech hírek >>