Húú de kicsi!!! Irány a víz!


Ez most nem egy „olyan” filmbéli poén (mindenki döntse el maga milyan az „olyan”), hanem egy igazán pöttöm kamera, amivel jó mélyre bukhatsz!

A CHOBi Cam meglehetősen kicsi, mindössze 2.8cm × 4.95cm × 2cm és idézem: hozzávetőlegesen 23 gramm. Hozzávetőlegesen 23 gramm??? Mi van? Kínában nincs gramm mérleg? Na, mindegy nem ez a lényeg. A lényeg, hogy baromi jó víz alatt fotózkodni. Legalábbis gondolom én.

Ez az élmény eddig kimaradt az életemből, mert egy normál (értsd márkás) kamerához nem filléres móka egy víz alatti tok, már ha ahhoz a típushoz, amit vettél egyáltalán van ilyen tok. Ezen felül „kissé” megnöveli a kameránk fizikai méretét és súlyát. És ki akar rettegve fejest ugrani, hogy vajon a 70 ezer forintos kamera és a 15 ezer forintos tok nélkül bukkanunk-e fel a csobbanás után.

A CHOBi Cam (csobbanó kam) tokkal, vonóval 140 dollár, ezért VGA videó rögzítést és 1280 × 960 pixeles JPEG felvételeket kapunk 20 méter mélységig. Most, hogy 40 fok van árnyékban a betondzsungel közepén, el sem tudok képzelni kellemesebb elfoglaltságot a CHOBi Cam tesztelésénél. Lehet, hogy kérek egy példányt, biztos adnak :) Vagy csak úszom egyet valahol kamera nélkül!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ujjlenyomat-szenzoros lehet a Microsoft következő fejhallgatója
A társaság nemrég mutatta be legújabb kiegészítőjét, de már egy újabb modellen dolgozik.
Új világrekord az adatát­vitelben
A mért sebességgel másodpercek alatt lehet továbbítani akár ezer nagy felbontású filmet is.
Elindult az ingyenes állami tanfolyam, 61 886 ember ülhet le a gépe elé és vághat bele az informatikába
Két héttel a lehetőség meghirdetése után elindult a nyolc hét alatt teljesíthető, informatikai alapismereteket oktató online képzés, melynek elvégzői később komolyabb tanfolyamokból...
Felfüggesztette a WHO a hidroxiklorokin klinikai tesztjét
Donald Trump viszont nemrég azt közölte, ő megelőzésképpen szedi a szert.
Már jobban fotóznak sötétben a Samsung Galaxy S20 mobilok
A legutóbbi frissítés több szempontból is csiszolt a kamerákon, és például az éjszakai módon.

További tech hírek >>