Húú de kicsi!!! Irány a víz!


Ez most nem egy „olyan” filmbéli poén (mindenki döntse el maga milyan az „olyan”), hanem egy igazán pöttöm kamera, amivel jó mélyre bukhatsz!

A CHOBi Cam meglehetősen kicsi, mindössze 2.8cm × 4.95cm × 2cm és idézem: hozzávetőlegesen 23 gramm. Hozzávetőlegesen 23 gramm??? Mi van? Kínában nincs gramm mérleg? Na, mindegy nem ez a lényeg. A lényeg, hogy baromi jó víz alatt fotózkodni. Legalábbis gondolom én.

Ez az élmény eddig kimaradt az életemből, mert egy normál (értsd márkás) kamerához nem filléres móka egy víz alatti tok, már ha ahhoz a típushoz, amit vettél egyáltalán van ilyen tok. Ezen felül „kissé” megnöveli a kameránk fizikai méretét és súlyát. És ki akar rettegve fejest ugrani, hogy vajon a 70 ezer forintos kamera és a 15 ezer forintos tok nélkül bukkanunk-e fel a csobbanás után.

A CHOBi Cam (csobbanó kam) tokkal, vonóval 140 dollár, ezért VGA videó rögzítést és 1280 × 960 pixeles JPEG felvételeket kapunk 20 méter mélységig. Most, hogy 40 fok van árnyékban a betondzsungel közepén, el sem tudok képzelni kellemesebb elfoglaltságot a CHOBi Cam tesztelésénél. Lehet, hogy kérek egy példányt, biztos adnak :) Vagy csak úszom egyet valahol kamera nélkül!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GSC 2019] – Befutott a Gears 5 sztori trailer
A Gamescom 2019-et nyitó konferencia első műsorszáma a Gears 5 történetét bemutató trailer volt.
Comanche – Visszatér a klasszikus harci helikopter szimulátor
A THQ Nordic a gamescom 2019 keretein belül jelentette be, hogy feltámasztják a klasszikus harci helikopter szimulátort: jön a Comanche
Megéri olcsóbb telefont venni? Kipróbáltuk a jóárasított, “lite” verziós mobilokat
Kis pénz, kis foci – tartja a mondás, ami csak azért elcsépelt, mert legtöbbször igaz. Például az okostelefonok piacán is. Éppen ezért vettük elő a 300-350 ezer forintos telefonok...
Gears 5 – Megújul a horda mód
A Gears 5-ben visszatér a horda játékmód, így különböző képességű karaktereket kapunk, köztük egy drónnal.
Előzetesen az Underwater
Ridley Scott Alienjét idézi a Kristen Stewart főszereplésével készülő, tengermélyi kutatóbázison játszódó sci-fi-horror.

További tech hírek >>