Húú de kicsi!!! Irány a víz!


Ez most nem egy „olyan” filmbéli poén (mindenki döntse el maga milyan az „olyan”), hanem egy igazán pöttöm kamera, amivel jó mélyre bukhatsz!

A CHOBi Cam meglehetősen kicsi, mindössze 2.8cm × 4.95cm × 2cm és idézem: hozzávetőlegesen 23 gramm. Hozzávetőlegesen 23 gramm??? Mi van? Kínában nincs gramm mérleg? Na, mindegy nem ez a lényeg. A lényeg, hogy baromi jó víz alatt fotózkodni. Legalábbis gondolom én.

Ez az élmény eddig kimaradt az életemből, mert egy normál (értsd márkás) kamerához nem filléres móka egy víz alatti tok, már ha ahhoz a típushoz, amit vettél egyáltalán van ilyen tok. Ezen felül „kissé” megnöveli a kameránk fizikai méretét és súlyát. És ki akar rettegve fejest ugrani, hogy vajon a 70 ezer forintos kamera és a 15 ezer forintos tok nélkül bukkanunk-e fel a csobbanás után.

A CHOBi Cam (csobbanó kam) tokkal, vonóval 140 dollár, ezért VGA videó rögzítést és 1280 × 960 pixeles JPEG felvételeket kapunk 20 méter mélységig. Most, hogy 40 fok van árnyékban a betondzsungel közepén, el sem tudok képzelni kellemesebb elfoglaltságot a CHOBi Cam tesztelésénél. Lehet, hogy kérek egy példányt, biztos adnak :) Vagy csak úszom egyet valahol kamera nélkül!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>