Ilyen lesz a Google Tablet


Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Google sem akar kimaradni a táblagépek harcából.

 

A Google új táblagépe körül már folyik a találgatás, de a Gizmodo című kütyüblog sikeresen kiszivárogtatta a végleges specifikációt. A táblagépről elsősorban annyit tudunk biztosra, hogy Google Nexus 7 néven kerül piacra és várhatóan az I/O fejlesztői konferencián lesz bemutatva.

A Nexus 7 nevében lévő hetes szám a kijelző méretére utal, ami az iPad-nél kisebb képernyőt jelent, de ezzel a kompromisszummal nagyon gyorsan meg lehet barátkozni, ha ha meglátjuk a végösszeget. A nettó 200-250 dolláros (45-60 ezer) ár mellett egészen jónak mondható az Nvidia Geoforce grafikus mag, mellyel a Google elsőroban a játékosoka próbálja megszólítani. A Gizmodo értesülései szerint a táblagépet kétféle specifikációval dobják piacra, melyek között annyi eltérés lesz, hogy az egyik 8, a másik pedig 16 GB-os lesz.

Az új Google táblagép várhatóan az egyik legsikeresebb tablet lehet Amerikában, mivel kint ezért az árért cserébe csak egy lebutított Amazon Fire-t (sem) lehet hazavinni.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Profilbeállítással bővül a Google Maps
Pár beállítással szabályozhatják a felhasználók, mi jelenjen meg róluk nyilvánosan.
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Ismerkedjen meg egy új szóval: jönnek a SAMOLED kijelzők
Jövő évi csúcstelefonjaira készülve új kijelzőtechnológia-nevet védetett le a Samsung. Egyelőre nem tudni, mi állhat a SAMOLED név mögött, de mindenképpen megjelenítős...
Fortnite - egyre kevesebbet költenek a játékosok
Persze nem kell attól tartani, hogy az Epic Games elszegényedne, a mikortranzakciókból származó havi bevételük így is tekintélyes.
Frissítsen rá a mobilos Facebookra, imádni fogja az új funkcióját
Már az androidos eszközökön, valamint az iPhone-okon és az iPadeken futó facebookos alkalmazásba is megérkezett az az újdonság, amivel kikapcsolhatók az idegesítő értesítések.

További tech hírek >>