Ilyen lesz a Google Tablet


Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Google sem akar kimaradni a táblagépek harcából.

 

A Google új táblagépe körül már folyik a találgatás, de a Gizmodo című kütyüblog sikeresen kiszivárogtatta a végleges specifikációt. A táblagépről elsősorban annyit tudunk biztosra, hogy Google Nexus 7 néven kerül piacra és várhatóan az I/O fejlesztői konferencián lesz bemutatva.

A Nexus 7 nevében lévő hetes szám a kijelző méretére utal, ami az iPad-nél kisebb képernyőt jelent, de ezzel a kompromisszummal nagyon gyorsan meg lehet barátkozni, ha ha meglátjuk a végösszeget. A nettó 200-250 dolláros (45-60 ezer) ár mellett egészen jónak mondható az Nvidia Geoforce grafikus mag, mellyel a Google elsőroban a játékosoka próbálja megszólítani. A Gizmodo értesülései szerint a táblagépet kétféle specifikációval dobják piacra, melyek között annyi eltérés lesz, hogy az egyik 8, a másik pedig 16 GB-os lesz.

Az új Google táblagép várhatóan az egyik legsikeresebb tablet lehet Amerikában, mivel kint ezért az árért cserébe csak egy lebutított Amazon Fire-t (sem) lehet hazavinni.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>