Inbrics Identity M1 Android


Újabb szereplővel bővült az Androidos készülékeket gyártók tábora. Az Inbrics ugyanis bejelentette első Android alapú kézibeszélőjét, melyet a jövő héten kezdődő Mobile World Congress kiállításon fog bemutatni a nagyérdeműnek Identity néven.

Az előzetesen kiszivárogtatott infók alapján a készülék Android 2.1-es op. rendszert futtat és 3,7 colos érintésérzékeny AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami elég nagynak számít és a masina méretét is eléggé megnöveli majd. Kapott továbbá teljes értékű qwerty billentyűzetet is, ami a hátlappal együtt kicsúsztatható. Vagy inkább a kijelző húzható le róla? Végül is mindegy.

Kommunikáció terén négysávos GSM, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, vagy WiMAX áll rendelkezésre, illetve a ma már elengedhetetlen GPS modul sem maradhatott ki (részletes lista még nem áll rendelkezésre). Multimédia tekintetében is jól el lesz eresztve a készülék. Találhatunk benne kamerát, zene és videólejátszót, illetve a megosztó és társasági portálok előre telepített változatát. A telefonra töltött, vagy később beszerzett tartalmakat a beépített 16GB kapacitású memóriakártyára menthetjük majd, amit további max. 32 giga tárhellyel bővíthetünk, microSD/SDHC segítségével.

Sajnos egyelőre ennyi információ csordogált ki a kulisszák mögül, illetve még annyi, hogy ebben az évben szeretnék elkezdeni az európai forgalmazást, ami átcsúszhat akár 2011 elejére is. További információk Barcelonában, az MWC-n.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyet még nem láttak a kutatók: egy varangy magát kígyónak álcázva rázza le a támadóit
Először mutatták ki, hogy a kongói óriásvarangy Afrika legnagyobb és legveszélyesebb viperájának álcázza magát, hogy ne támadják meg – számolt be róla a Phys.org.
Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés
“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” – így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt...
Különleges nevű madár a világ leghangosabbja
Amerikai kutatók szerint a csombókos harangozómadár (Procnias albus) kiáltásainak hangereje elérheti a 113 decibelt. Ilyen hangos például egy cölöpverőgép. Videó.
Időmilliomosoknak: itt a Disney+ mindent mutató, 3 órás beharangozó videója
Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.
Van egy nem is olyan kis baj a Vatikán okosrózsafüzérjével
A Fidus biztonsági cég vezetője szerint a Vatikán okosrózsafüzérje hasznos eszköz, csak ne bízza rá az adatait a felhasználó, mert azokat szinte semmi nem védi.

További tech hírek >>