Indul a Telekom nemzetközi innovációs versenye


A 2015. évi Telekom Innovációs Versenyre október 15-ig várják a pályázatokat. Magyar startupok jelentkezésére is számítanak!

Az idén harmadszor megrendezésre kerülő Telekom Innovációs Verseny szervezői az idén is tárt karokkal fogadják az újító szellemű vállalkozásokat a világ minden tájáról, így Magyarországról is. Az újonnan induló startupok és innovátorok október 15-ig három kategóriában jelentkezhetnek a www.telekom-innovation-contest.com címen. A verseny páratlan alkalmat kínál az exkluzív Innovation Expo rendezvényen való részvételre Budapesten, ahol a startupok találkozhatnak a Deutsche Telekom különböző üzleti területeinek képviselőivel. A pályázatokat, ötleteket október 15-ig nyújthatják be a világ bármely tájáról érkező vállalkozások és újítók. A Deutsche Telekom az idén három témát talált különösen relevánsnak, e szerint a benyújtott pályázatokat és megoldásokat a következő kategóriákban várják: Smart Data Analytics (Intelligens adat analitika), Future Communication (A jövő kommunikációja) illetve Industry 4.0 és IoT. Mivel kidolgozott elképzeléseket várnak, a pályázóknak legalább egy működő prototípust is be kell mutatniuk.

Innovation Expo Budapest – „You create. We connect“

Most első alkalommal a pályázók számára megnyílik a lehetőség, hogy idén november 12-én, Budapesten részt vegyenek az egyedülálló, kizárólag meghívásos alapon működő eseményen. Az Innovation Expo kiváló platformot kínál a startupok számára a Deutsche Telekom üzleti területeivel történő kapcsolatépítésre. Az Expo egy külön erre kijelölt területén várják a pályázókat, akik itt a Telekom üzleti területeinek és nemzeti vállalatainak döntéshozóival találkozhatnak. “A Deutsche Telekom számára a startupok az új elképzelések fontos forrását jelentik, folyamatosan keressük az újító szellemű vállalkozókat. Várakozással tekintünk a budapesti Expora, ahol bizonyára sok briliáns elme találkozik majd.” – mondta Dr. Heinrich Arnold, a Telekom innovációért felelős igazgatója és a Telekom Innovation Laboratories nemzetközi vezetője.

Az Expo keretén belül 10 csapat mutatkozhat be, melyek közül egy hely a múlt hétvégén Berlinben megrendezett Startup Night eseményen – azaz a Startupok Éjszakáján - már el is kelt. A szakmai zsűri választása a „shopboostr” csapatra esett, akik egy, a web-shop látogatóinak konverziós arányát javító big data analatikára, valamint viselkedés alapú algoritmusokra építve képesek egyéni ösztönzőket teremteni a vásárlások fokozása érdekében.

Képek a nyertesekről és további információ a sikeres startupokról hamarosan elérhető lesz ezen a linken.

Kulcsszavak: innováció, telekom
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elfogadták az új EU-s drónszabályokat, 2020-tól mindenkire vonatkoznak
Európa-szerte egyre több drón jelenik meg a légtérben, azért az Európai Bizottság pénteken új uniós szabályokat fogadott el annak érdekében, hogy az emberek védelmét és...
Testen viselhető klímaeszközt fejlesztettek ki
Egy teljes munkahely hűtése helyett egy embernek töredék energiából kellemes környzetet lehet biztosítani, így rengeteg pénzt lehetne megtakarítani.
Kockázat lehet az Amazon arcfelismerő szoftvere
A részvényesek attól tartanak, hogy a társaság a program miatt később akár kártérítést is fizethet.
Heavy Rain - kavarodást okozott a Denuvo a demo körül
A Heavy Rain tegnap megjelent demója egyelőre még nem indul, de ha minden jól megy, ma délelőtt megoldják a problémát.
Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.

További tech hírek >>