Indul a Telekom nemzetközi innovációs versenye


A 2015. évi Telekom Innovációs Versenyre október 15-ig várják a pályázatokat. Magyar startupok jelentkezésére is számítanak!

Az idén harmadszor megrendezésre kerülő Telekom Innovációs Verseny szervezői az idén is tárt karokkal fogadják az újító szellemű vállalkozásokat a világ minden tájáról, így Magyarországról is. Az újonnan induló startupok és innovátorok október 15-ig három kategóriában jelentkezhetnek a www.telekom-innovation-contest.com címen. A verseny páratlan alkalmat kínál az exkluzív Innovation Expo rendezvényen való részvételre Budapesten, ahol a startupok találkozhatnak a Deutsche Telekom különböző üzleti területeinek képviselőivel. A pályázatokat, ötleteket október 15-ig nyújthatják be a világ bármely tájáról érkező vállalkozások és újítók. A Deutsche Telekom az idén három témát talált különösen relevánsnak, e szerint a benyújtott pályázatokat és megoldásokat a következő kategóriákban várják: Smart Data Analytics (Intelligens adat analitika), Future Communication (A jövő kommunikációja) illetve Industry 4.0 és IoT. Mivel kidolgozott elképzeléseket várnak, a pályázóknak legalább egy működő prototípust is be kell mutatniuk.

Innovation Expo Budapest – „You create. We connect“

Most első alkalommal a pályázók számára megnyílik a lehetőség, hogy idén november 12-én, Budapesten részt vegyenek az egyedülálló, kizárólag meghívásos alapon működő eseményen. Az Innovation Expo kiváló platformot kínál a startupok számára a Deutsche Telekom üzleti területeivel történő kapcsolatépítésre. Az Expo egy külön erre kijelölt területén várják a pályázókat, akik itt a Telekom üzleti területeinek és nemzeti vállalatainak döntéshozóival találkozhatnak. “A Deutsche Telekom számára a startupok az új elképzelések fontos forrását jelentik, folyamatosan keressük az újító szellemű vállalkozókat. Várakozással tekintünk a budapesti Expora, ahol bizonyára sok briliáns elme találkozik majd.” – mondta Dr. Heinrich Arnold, a Telekom innovációért felelős igazgatója és a Telekom Innovation Laboratories nemzetközi vezetője.

Az Expo keretén belül 10 csapat mutatkozhat be, melyek közül egy hely a múlt hétvégén Berlinben megrendezett Startup Night eseményen – azaz a Startupok Éjszakáján - már el is kelt. A szakmai zsűri választása a „shopboostr” csapatra esett, akik egy, a web-shop látogatóinak konverziós arányát javító big data analatikára, valamint viselkedés alapú algoritmusokra építve képesek egyéni ösztönzőket teremteni a vásárlások fokozása érdekében.

Képek a nyertesekről és további információ a sikeres startupokról hamarosan elérhető lesz ezen a linken.

Kulcsszavak: innováció, telekom
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>