Ingyen játék karácsonyra


Ha te is éppen a melóhelyen tümmedsz, vagy mondjuk meg akarsz lógni a karácsonyi előkészületek elől, itt van két ingyenes, Microsoft-féle apróság, amivel elütheted az időt.

A böngészős nyereményjátékkal nem lopóztam be a szívetekbe, de remélem, ezzel szemben már nem lesz annyi ellenérzés. Ingyenes tower defense játékot készített a Microsoft karácsonyra, illetve van nekik két karácsonyi témájú tesztprogramjuk is, amivel a böngésző sebességét lehet mérni.

A játék neve Pirates <3 Daisies, azaz a kalózok szeretik a százszorszépeket. A játékban a kalózok egy szigeten található virágoskertet védenek, amelyet patkányoktól, rákoktól, polipoktól, sirályoktól és egyéb vízi szörnyektől kell megóvniuk. Ötféle kalózt vásárolhatunk, akik különböző fegyverekkel harcolnak a virágokat elrabolni kívánó állatok ellen. (Kicsit Plants vs Zombies, nem?)

A játékon kívül új karácsonyi témájú tesztekkel is jelentkezett az Internet Explorer 9 tesztoldala, a Test Drive. Az egyik demóban a hóemberre hulló hópelyhek számából következtethetünk böngészőnk HTML5-képességeire, míg a másikban a manók ajándékcsomagolási sebessége mutatja meg, hogy mennyire használjuk ki a hardveres gyorsításban rejlő lehetőségeket.

Na, ehhez mit szóltok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.
Felbukkant a GeForce RTX 2080 Super Max-Q és a Core i9-10980HK
Még ebben a negyedévben megjelenhetnek a laptopokba szánt, erős hardverek.

További tech hírek >>