Ingyen játék karácsonyra


Ha te is éppen a melóhelyen tümmedsz, vagy mondjuk meg akarsz lógni a karácsonyi előkészületek elől, itt van két ingyenes, Microsoft-féle apróság, amivel elütheted az időt.

A böngészős nyereményjátékkal nem lopóztam be a szívetekbe, de remélem, ezzel szemben már nem lesz annyi ellenérzés. Ingyenes tower defense játékot készített a Microsoft karácsonyra, illetve van nekik két karácsonyi témájú tesztprogramjuk is, amivel a böngésző sebességét lehet mérni.

A játék neve Pirates <3 Daisies, azaz a kalózok szeretik a százszorszépeket. A játékban a kalózok egy szigeten található virágoskertet védenek, amelyet patkányoktól, rákoktól, polipoktól, sirályoktól és egyéb vízi szörnyektől kell megóvniuk. Ötféle kalózt vásárolhatunk, akik különböző fegyverekkel harcolnak a virágokat elrabolni kívánó állatok ellen. (Kicsit Plants vs Zombies, nem?)

A játékon kívül új karácsonyi témájú tesztekkel is jelentkezett az Internet Explorer 9 tesztoldala, a Test Drive. Az egyik demóban a hóemberre hulló hópelyhek számából következtethetünk böngészőnk HTML5-képességeire, míg a másikban a manók ajándékcsomagolási sebessége mutatja meg, hogy mennyire használjuk ki a hardveres gyorsításban rejlő lehetőségeket.

Na, ehhez mit szóltok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra
Szombaton, magyar idő szerint 21 óra 22 perckor elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó. Két utasával a Nemzetközi Űrállomásra tart.
Akadozhat a Chrome böngésző a OnePlus mobilokon
A jelentések szerint már hónapok óta lefagy a Chrome a OnePlus okostelefonokon.
Ön is közelebb kerülhet egy magánűrhajóhoz
Ezeket a számokat kellett eltalálni hozzá.
Ilyen színekben jöhet a Samsung Galaxy Note 20 széria
Idén sokkal visszafogottabb színekben dobja piacra az új Note modelleket a Samsung.
Itt nézheti élőben: ma űrtörténelmet írhat a SpaceX és a NASA
Szerdán a rossz időjárás miatt törölték a startot, szombat este ismét megpróbálkoznak a Crew Dragon űrhajó felbocsátásával.

További tech hírek >>