Ingyenes a Facebook


A Facebook bejelentette, hogy új funkcióval bővül a gigaszájt. Mostantól http://0.facebook.com oldalon ingyenesen böngészhetünk a mobiltelefonunk segítségével, adatforgalmi díj nélkül.

A funkció egyenlőre csak néhány országban elérhető, ám a közzétett listán magyarország is szerepel a T-mobile szolgáltatóval, egyenlőre csak ezzel a szolgáltatóval állapodott meg, de reméljük csak idő kérdése, hogy minden szolgáltatónál egyöntetűen ingyen látogatható legyen az Facebook.

Az oldal extra „light” kivitelben készült el, mert a sebességre koncentráltak, a mobilhálózatok teljesítőképessége pedig még nem az igazi, ezért hogy minél gyorsabb legyen az oldal betöltődése csak a főbb funkciók érhetők el.

Ám tudnunk kell, hogy mi takar ez az ingyenesség. Ha az ingyenes oldalnak megengedjük hogy a képeket is megjelenítsen, akkor a képek forgalmának a díját nekünk kell finanszírozni. Ti mit gondoltok, hasznos ez? Vagy mást kéne fejlesztenie a Facebooknak?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan...
Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.

További tech hírek >>