Ingyenes lett a Star Wars játéka


A Bioware bejelentette, hogy a továbbiakban a felhasználók számára ingyenesen érhető el a Star Wars: The Old Republic játék. A mai naptól a Star Wars régi, de mégis népszerű és sikeres játékát a The Old Republicot bárki ingyen elérheti. A bejelentés sajnos csak fél igazság volt. Az ingyenes verziót bárki elérheti, viszont komoly kompromisszumokat kell kötni, ami megköveteli a fizetős verzió megtartását. Amíg az ingyenessel csak nyolc karaktert kezdhetünk el fejleszteni, amelyekkel csak az ötvenedik szintig juthatunk el, addig a fizetős verzióval már eljuthatunk a játék végéig is.

Azok számára, akik megmaradnak a '"normál" verziónál, azok számára új pályákat és karaktereket készítettek, illetve egy kemény harci robotot, amit a játékban csak HK-51 néven fognak emlegetni.

 

Kulcsszavak: ingyen, játék, star wars
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>