Interaktív olimpiai lehetőségek a T-Home-tól


A Telekom a mai napon bejelentette, hogy az olimpia kezdetére az egész országban elérhető teszi Interaktív TV-szolgáltatását, amely digitális hang és képminőségével, széles, akár HD-minőségű csatornaválasztékával valamint interaktív funkcióival – többek között elektronikus műsorújság, felvétel, megállítás, gyerekzár, keresés, [origo], Videotéka és Archív TV funkcióival – még szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszi a tévénézést.

A mostani lépésnek köszönhetően a T-Home Interaktív TV-szolgáltatás 2012. július 27-étől azon ügyfelek számára is elérhetővé válik, akik más internetszolgáltató vezetékes internet-szolgáltatásával akarják használni az Interaktív TV-szolgáltatást.

Ezzel tovább bővülhet a jelenleg több mint 280 ezres T-Home interaktív tévé-előfizetői kör, és újabb háztartások ismerkedhetnek meg a tévézés új formájával

 

A szolgáltatás igénybe vételéhez a garantált letöltési sebességnek meg kell haladnia az 1 Mbit/s értéket, továbbá az előfizetőnek biztosítania kell az internet-szolgáltatás használata során azt, hogy a digitális beltéri vevőegység (set top box) felé a minimális letöltési sebesség legalább 0,5 Mbit/s, a feltöltési sebesség  pedig minimum 0,1 Mbit/s.

Mint ismert, a T-Home a hazai piacon elsőként (2006. novemberben) bevezetett IPTV szolgáltatását követően Magyarországon szintén először (2011. decemberben) indította el az új interaktív szolgáltatásokkal kibővített műholdas tévészolgáltatást.

RajongóSzív – közös szívdobbanással az olimpikonok sikeréért

A Telekom Arany Fokozatú Főtámogatóként segíti a MOB céljainak megvalósulását, és támogatja a londoni olimpiai játékok szereplőinek felkészülését. A T-Home, az olimpiára készülődés jegyében, a magyar sport jelenlegi legjobbjainak londoni sikerét támogatva különleges közösségi alkalmazást alakított ki, amelyhez minden, olimpikonjaink sikeréért szorító sportrajongó csatlakozhat.

A T-Home által létrehozott Igazi Rajongók oldalon keresztül bárki – Facebook fiókkal történő belépést követően – virtuális szívdobbanás elküldésével jelezheti rajongását, szurkolását, támogatását az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé, ez által segítve őket a lehető legjobb eredmények elérésében. A szívdobbanás az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők, észlelhetők lesznek: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket ad át – ezek a szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek. A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk otthon vagy a világ bármely pontján.

Mindezen kívül a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, valamint a főváros egyik legforgalmasabb helyén, az Erzsébet téren felállított interaktív üzenő falakon bárki megtekintheti saját, vagy más szurkolók által az Igazi Rajongók oldalon keresztül elküldött üzeneteket, amelyeket az adott helyszíneken egy szenzor segítségével, virtuális módon kicsomagolhat és elolvashat.

 

Kulcsszavak: interaktív, telefon, telekom, tv
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>