IPEVO Tubular BL hangszóró


A címben említett gyártó sajnos eddig nem nagyon büszkélkedhetett csúcs termékekkel, főleg a dizájnt illetően. Most úgy tűnik, hogy a külsőért felelős tervezőjüket vagy lecserélték, vagy beíratták egy dizájner suliba.

Félreértés ne essék, nem lehúzni szeretném IPEVOékat. De ami igaz, az igaz, eddig nem nagyon sikerült olyat alkotniuk, ami megfogta volna az ember szemét bármilyen formában is. Ám új (január közepétől kapható), bluetooth-szal felvértezett hordozható hangfalacskájuk már egészen más képet mutat.

Letisztult csőforma jellemzi a terméket, melynek alsó 45 fokos levágása funkciót is hordoz magában. A két hangszóró fertály ugyanis egymáshoz rögzíthető, mely állapotban az egész ketyere nem nagyobb, mint egy borotvahabos flakon (igen, a férfiasan tökéletes fajta). Méreténél fogva könnyedén hordozható, simán elfér egy notebook táskában, vagy akár egy hátizsák apró zugában.

A gyártó főleg laptopokhoz, hordozható médialejátszókhoz ajánlja termékét, de igazából bármihez csatlakoztatható, ami rendelkezik bluetooth-szal. A hangfal két féltekéje Jack kábellel köthető egymáshoz, beépített akkuja pedig USB porton tölthető, melyhez kábel is tartozik, méghozzá a kis hangszóró aljába szerelve. Nem rossz megoldás a fix kábel, hiszen így mindig kéznél van, illetve elvesztése szinte lehetetlen.

A kis drágaság teljesítménye mindössze 3 Watt hangszórónként (2 utas), ám szerintem ez bőven elegendő a munka közbeni zenehallgatáshoz, illetve egyéb általános felhasználásra. Bluetooth eszközről lévén szó, az akku minősége is elég jó mértéket mutat a maga 7-8 órás folyamatos üzemidejével.

##177220##

Engem meggyőzött a kicsike. Tetszik a formája, a praktikussága és a soknak éppen nem mondható ára is, ami megáll 79 dollárnál. Ha egyszer noti tulajdonos leszek, biztos hogy rendelek hozzá egy ilyen kis „csövest”.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hihetetlenül sikeres a PlayStation 4
Minden idők hatodik legjobban fogyó konzoljává vált.
A Hisense végre piacra dobta első OLED tévéjét.
A 4K felbontású, HDR támogatású X sorozat tagjai jól néznek ki, ám nem lesznek különösebben olcsók.
A Sharpnak annyira megtetszett a notch, hogy kettőt is tesz a telefonra
Egy, a mai csúcstelefonoknál kisebb, kompaktabb, de azért remek specifikációkkal rendelkező készülékkel lép piacra a Sharp. Az eszköz érdekessége, hogy két szenzorsziget is van az...
Fallout 76 – A szerver nem bírt el három atombombával
Fallout 76 játékosok egy csoportja egyazon időben robbantott fel három atombombát, amitől a szerver összeomlott.
Tíz évig használható az Ubuntu 18.04
Eredetileg csak öt évig kapott volna javításokat a rendszer.

További tech hírek >>