IPEVO Tubular BL hangszóró


A címben említett gyártó sajnos eddig nem nagyon büszkélkedhetett csúcs termékekkel, főleg a dizájnt illetően. Most úgy tűnik, hogy a külsőért felelős tervezőjüket vagy lecserélték, vagy beíratták egy dizájner suliba.

Félreértés ne essék, nem lehúzni szeretném IPEVOékat. De ami igaz, az igaz, eddig nem nagyon sikerült olyat alkotniuk, ami megfogta volna az ember szemét bármilyen formában is. Ám új (január közepétől kapható), bluetooth-szal felvértezett hordozható hangfalacskájuk már egészen más képet mutat.

Letisztult csőforma jellemzi a terméket, melynek alsó 45 fokos levágása funkciót is hordoz magában. A két hangszóró fertály ugyanis egymáshoz rögzíthető, mely állapotban az egész ketyere nem nagyobb, mint egy borotvahabos flakon (igen, a férfiasan tökéletes fajta). Méreténél fogva könnyedén hordozható, simán elfér egy notebook táskában, vagy akár egy hátizsák apró zugában.

A gyártó főleg laptopokhoz, hordozható médialejátszókhoz ajánlja termékét, de igazából bármihez csatlakoztatható, ami rendelkezik bluetooth-szal. A hangfal két féltekéje Jack kábellel köthető egymáshoz, beépített akkuja pedig USB porton tölthető, melyhez kábel is tartozik, méghozzá a kis hangszóró aljába szerelve. Nem rossz megoldás a fix kábel, hiszen így mindig kéznél van, illetve elvesztése szinte lehetetlen.

A kis drágaság teljesítménye mindössze 3 Watt hangszórónként (2 utas), ám szerintem ez bőven elegendő a munka közbeni zenehallgatáshoz, illetve egyéb általános felhasználásra. Bluetooth eszközről lévén szó, az akku minősége is elég jó mértéket mutat a maga 7-8 órás folyamatos üzemidejével.

##177220##

Engem meggyőzött a kicsike. Tetszik a formája, a praktikussága és a soknak éppen nem mondható ára is, ami megáll 79 dollárnál. Ha egyszer noti tulajdonos leszek, biztos hogy rendelek hozzá egy ilyen kis „csövest”.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>