iPhone 4G vs. microSIM


Nem telhet el hét anélkül, hogy ne kapna az Apple egy két keresetlen szót. Így van ez ezen a héten is, amikor is kiderült, hogy nincs minden rendben az iPad, iPhone 4G és a microSIM vonatkozásában.

A történet egyszerű. A minap egy iPad tulaj a tabletben használt microSim kártyáját át szerette volna tenni a vadiúj iPhonejába, ám az sehogy sem akarta segíteni a telekommunikációt. Vakargatta a fejét szegény fiatalember, majd segítséget két almáéktól. 

Valószínüleg leesett az álla, amikor a GYIK linkre kattintva feltette azt a kérdést, hogy létezik-e az, hogy az iPadjában használt kártya nem működik az iPhone 4G-ben. A nemleges válasz hamar megérkezett.  Mivel életemben nem fogtam a kezemben (tehát nem használtam) microSIM-et, így nem tudom mi lehet a baj. A gyártó kompatibilitási problémára hivatkozik a technikai oldalról (na ne, komolyan?), egyesek viszont a microSIM korlátozott funkcióit okolják. Oké, hogy korlátozott, de ennyire?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Programajánló: Budapesten kerül megrendezésre az AIME 2018
Az Academia-Industry Matching Eventen a kutatók és a szakemberek oszthatják meg egymással új eredményeiket.
Ha ez tényleg működik, az áttörés: szén-dioxidból csinál áramot egy új akkumulátor
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan akkumulátort fejlesztenek, amely képes egyszerre két, igen komoly problémát is megoldani: csökkenti a szén-dioxid szintjét és áramot termel...
Napokon belül itt az HTC blockchain-mobilja
Október 22-én elvileg hivatalosan is bemutatkozik a blockchain-mobil.
A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja
A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.
Amerikai cégek adat­bázisaihoz férne hozzá az EU
Amennyiben az adatcsere megvalósulna, akkor az európai fejlesztésű algoritmusok ponto­sabbak és jobbak lehetnének.

További tech hírek >>