iPhone 4G vs. microSIM


Nem telhet el hét anélkül, hogy ne kapna az Apple egy két keresetlen szót. Így van ez ezen a héten is, amikor is kiderült, hogy nincs minden rendben az iPad, iPhone 4G és a microSIM vonatkozásában.

A történet egyszerű. A minap egy iPad tulaj a tabletben használt microSim kártyáját át szerette volna tenni a vadiúj iPhonejába, ám az sehogy sem akarta segíteni a telekommunikációt. Vakargatta a fejét szegény fiatalember, majd segítséget két almáéktól. 

Valószínüleg leesett az álla, amikor a GYIK linkre kattintva feltette azt a kérdést, hogy létezik-e az, hogy az iPadjában használt kártya nem működik az iPhone 4G-ben. A nemleges válasz hamar megérkezett.  Mivel életemben nem fogtam a kezemben (tehát nem használtam) microSIM-et, így nem tudom mi lehet a baj. A gyártó kompatibilitási problémára hivatkozik a technikai oldalról (na ne, komolyan?), egyesek viszont a microSIM korlátozott funkcióit okolják. Oké, hogy korlátozott, de ennyire?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az IT-cégeket bírálta a Sky csoport vezetője
A brit médiacég első embere azonos játékszabályokat sürgetett az összes piaci szereplő számára.
Advanced SystemCare Free 11.1.0
Rendszerkarbantartó, erőforrás optimalizáló.
A világ legmeredekebb siklóját adják át a hétvégén Svájcban
110 százaléákos lejtőn, 3 alagúton át halad majd.
Csak nehogy per legyen belőle: itt az androidos iPhone X
Nem meglepő, hogy éppen Kínában indul el az androidos iPhone X, azaz egy jubileumi iPhone klón. Az ára fölöttébb vonzónak tűnik.
Itt a NASA nagy bejelentése: a mesterséges intelligencia talált egy naprendszert, ami olyan, mint a miénk
Fontos bejelentést ígért csütörtök estére az amerikai űrhivatal az exobolygók felkutatására indított Kepler-misszió legújabb felfedezéseiről. Kiderült, valóban izgalmas dolgot...

További tech hírek >>