iPhone ellenfél


Az Apple verhetetlent hozott létre az iPhone-al. A Samsung válaszolt is rá, a mai napig látott legjobb érintőképernyős mobillal. Ez a telefon a Samsung I8910 Omnia HD.

A HD szócska azt jelenti hogy képes 720p formátumban videót felvenni,  sajnos csak 22-24 képkocka/mp-el, de DVD minőségben már 30 FPS-el dolgozik. A 8MP-es Led-es vakus fényképezőgép is csak az egyik jó tulajdonság a sok közül, mivel a gép belsejében egy 600Mhz-es  ARM Cortex-A8 processzor dolgozik 256Mb memóriával, Symbian Series 60 Touch operációs rendszerrel és 3D-s gyorsítóval.

Nem kis teljesítmény, ezt bizonyítja az is, hogy egy másfél órás AVI videó filmet konvertálás nélkül lejátszik, akadozásnak nyoma sincs. A 8 vagy 16GB-os belső memória kiegészíthető SD kártyával is, így akár összesen egyszerre 48 gigabájt tárhely áll rendelkezésünkre, melyen rengeteg kép, film, zene és minden egyéb elfér.

A navigációt egy beépített digitális iránytű és az A-GPS segíti. A harmadik generációs érintőképernyős mobilokon elengedhetetlen a giroszkóp (gyorsulásmérő), az előlapi kamera és a HSDPA kapcsolat mely akár 7.2 Mbps is lehet. A kijelző egy hatalmas 3,7 inches, gyönyörű AMOLED (Active-matrix Organic LED) érintésérzékeny kijelző, amin minden mozzanat élmény.

A tudás alapján a Samsung egy csúcs szuper mobiltelefont dobott a piacra, amely méltó ellenfél az iPhone számára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>