iPhone ellenfél


Az Apple verhetetlent hozott létre az iPhone-al. A Samsung válaszolt is rá, a mai napig látott legjobb érintőképernyős mobillal. Ez a telefon a Samsung I8910 Omnia HD.

A HD szócska azt jelenti hogy képes 720p formátumban videót felvenni,  sajnos csak 22-24 képkocka/mp-el, de DVD minőségben már 30 FPS-el dolgozik. A 8MP-es Led-es vakus fényképezőgép is csak az egyik jó tulajdonság a sok közül, mivel a gép belsejében egy 600Mhz-es  ARM Cortex-A8 processzor dolgozik 256Mb memóriával, Symbian Series 60 Touch operációs rendszerrel és 3D-s gyorsítóval.

Nem kis teljesítmény, ezt bizonyítja az is, hogy egy másfél órás AVI videó filmet konvertálás nélkül lejátszik, akadozásnak nyoma sincs. A 8 vagy 16GB-os belső memória kiegészíthető SD kártyával is, így akár összesen egyszerre 48 gigabájt tárhely áll rendelkezésünkre, melyen rengeteg kép, film, zene és minden egyéb elfér.

A navigációt egy beépített digitális iránytű és az A-GPS segíti. A harmadik generációs érintőképernyős mobilokon elengedhetetlen a giroszkóp (gyorsulásmérő), az előlapi kamera és a HSDPA kapcsolat mely akár 7.2 Mbps is lehet. A kijelző egy hatalmas 3,7 inches, gyönyörű AMOLED (Active-matrix Organic LED) érintésérzékeny kijelző, amin minden mozzanat élmény.

A tudás alapján a Samsung egy csúcs szuper mobiltelefont dobott a piacra, amely méltó ellenfél az iPhone számára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>