iPhone mint DSLR kamera? - VIDEÓ


Ha legalább iPhone 3G-d van és nincs digitális fényképeződ, főleg nem cserélhető optikájú, akkor csak az OWLE Bubo segíthet rajtad.

Bubo „bagoly” tulajdonképpen egy keret, vagy ha úgy tetszik egy dokkoló, melybe iPhone 3G, 3GS és 4G fektethető. A kis kiegészítő megfelelő részén elhelyezett menetes objektívfoglalat képes fogadni a gyártó optikáit, melyekkel azonnal cserélhető lencséjű fényképezővé alakíthatjuk a telefont. 

A gyártó állítása szerint nem elég, hogy a plusz optika együtt dolgozik a szifonok beépített, fix lencséjével, de fel is javítja azok minőségét, már ami az elkészült produktumot illeti.

##213380##

A kis kerethez egyébként egy 37 mm-es obit is mellékel az OWLE, ami tulajdonképpen egy 0.45-ös szorzójú nagylátó / makró kombó optika, no meg persze a vakut. S, hogy mindez mennyit kóstál? A gyártó saját webshopjában közel 130 dodót kérnek érte, míg az Andorama oldalán 120-ért vesztegetik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Oldalt választott az Oracle kontra Google vitában Donald Trump?
Az amerikai elnök neve egy újabb ügy esetében merült fel.
Izraelben már van kibervészhelyzeti segélyhívó
A közel-keleti ország a világon az első állam, amely bevezette a szolgáltatást.
Panasonic OLED tévé. Ragyogó képminőség gyatra okosrendszerrel
Kipróbáltuk a Panasonic OLED csúcstévéjét.
Újabb méréseken tarol az AMD Ryzen Threadripper 3990X
A PassMark toplistáján is átvette az uralmat a HEDT processzor, jócskán megelőzve a legerősebb Intel chipet.
Újabb Overwatch League meccseket halasztanak el a koronavírus miatt
A Blizzard bejelentette, hogy a kínai Overwatch League meccsek után a Dél-Koreában megrendezésre kerülő összecsapásokat is halasztják.

További tech hírek >>