iPhone mint DSLR kamera? - VIDEÓ


Ha legalább iPhone 3G-d van és nincs digitális fényképeződ, főleg nem cserélhető optikájú, akkor csak az OWLE Bubo segíthet rajtad.

Bubo „bagoly” tulajdonképpen egy keret, vagy ha úgy tetszik egy dokkoló, melybe iPhone 3G, 3GS és 4G fektethető. A kis kiegészítő megfelelő részén elhelyezett menetes objektívfoglalat képes fogadni a gyártó optikáit, melyekkel azonnal cserélhető lencséjű fényképezővé alakíthatjuk a telefont. 

A gyártó állítása szerint nem elég, hogy a plusz optika együtt dolgozik a szifonok beépített, fix lencséjével, de fel is javítja azok minőségét, már ami az elkészült produktumot illeti.

##213380##

A kis kerethez egyébként egy 37 mm-es obit is mellékel az OWLE, ami tulajdonképpen egy 0.45-ös szorzójú nagylátó / makró kombó optika, no meg persze a vakut. S, hogy mindez mennyit kóstál? A gyártó saját webshopjában közel 130 dodót kérnek érte, míg az Andorama oldalán 120-ért vesztegetik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tamarin - Friss trailert kapott a cuki platformer
Az előzetes legvégén azért egy gépfegyver is előkerül - még az idén játszhatunk a Tamarinnal.
Zúzásból nincs hiány a GRID legújabb előzetesében
Már csak pár hetet kell várni a GRID megjelenésére, a Codemasters pedig még mindig jól ért a kedvcsináláshoz.
Itt a Xiaomi Mi TV 4X széria
Indiában mutatta be a legújabb androidos televízióit a Xiaomi.
Beperelték a 7 éves youtubert és ez jó nekünk
Egészen kis gyerekek is nézhetik a hirdetésekkel teli csatornáját.
Ha ilyen nyomkövetőt használ, akkor inkább felejtse el
Hasznosak a GPS nyomkövetők, csak épp van velük egy kis gond: több mint félmillióban lehet olyan sérülékenység, amely lehetővé teszi, hogy akár rosszindulatú illetéktelenek is...

További tech hírek >>