iPod dokkoló víz-, gáz-, és központifűtés szerelőknek


„Már megint egy iPod (és nem iPhone) dokkoló!” Sóhajt fel a tech.hu-t böngésző drága tekker, pedig most tényleg jól teszi, ha kicsit engedékenyebb eme almás zenelejátszókiegészítővel szemben. Ez ötletes, egyedi és otthon is elkészíthető, nem csak ájpodhoz!

A BrightWall stúdió fenegyerekei alkották meg ezt a remek, minimalista iker iPod dokkolót. A nyers vízvezeték csövek (legalábbis remélem, hogy azok) puritán ipari kontrasztja egy ikonikus dizájntárggyal egyesülve egészen bizarr, mégis megkapó látvánnyá olvad össze.

És ha már a csajunk/pasink sem bír meglenni az almás lejátszó nélkül, akkor sem fogunk összeveszni, hiszen 2  töltőkábelt rejtettek a srácok ebbe a dokkolóba. Most, ahogy elnézem simán meglehet csinálni mini, vagy micro USB csatlakozókkal is, így bármilyen PDA, MP3 lejátszóval feldíszíthető eme minimál acélbonsai.

Kitkat001! Nem akarod megcsinálni???

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elveszett legendák – Az EA elkaszált Star Wars játékainak nyomában
A Fallen Order sikeres megjelenésének apropóján sorra vesszük, milyen történetközpontú Star Wars játékokat kaszáltak el az évtizedben.
Kimondta a WHO: nem a rák vagy a szívbaj, hanem a a klímaváltozás a 21. század legnagyobb egészségügyi fenyegetése
A klímaváltozás jelentős egészségkárosító hatással bír – mutatott rá friss jelentésében az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely szerint bár egyre többen szenvednek...
Moderált durranás az első Humble Choice
A Shadow of the Tomb Raider az egyetlen húzócíme.
Letiltott engedélyek mellett is begyűjti a helyadatokat az iPhone 11 Pro
Ha minden létező engedély ki van kapcsolva, akkor is gyűjti a helyadatokat az Apple mobil.
Mindent kibír, de vajon megéri az árát? Strapatelefon teszt
Kipróbáltuk a Cat karcsú, állítólag mindenálló strapatelefonját, és alig hittünk a szemünknek. Teszt..

További tech hírek >>