iPod dokkoló víz-, gáz-, és központifűtés szerelőknek


„Már megint egy iPod (és nem iPhone) dokkoló!” Sóhajt fel a tech.hu-t böngésző drága tekker, pedig most tényleg jól teszi, ha kicsit engedékenyebb eme almás zenelejátszókiegészítővel szemben. Ez ötletes, egyedi és otthon is elkészíthető, nem csak ájpodhoz!

A BrightWall stúdió fenegyerekei alkották meg ezt a remek, minimalista iker iPod dokkolót. A nyers vízvezeték csövek (legalábbis remélem, hogy azok) puritán ipari kontrasztja egy ikonikus dizájntárggyal egyesülve egészen bizarr, mégis megkapó látvánnyá olvad össze.

És ha már a csajunk/pasink sem bír meglenni az almás lejátszó nélkül, akkor sem fogunk összeveszni, hiszen 2  töltőkábelt rejtettek a srácok ebbe a dokkolóba. Most, ahogy elnézem simán meglehet csinálni mini, vagy micro USB csatlakozókkal is, így bármilyen PDA, MP3 lejátszóval feldíszíthető eme minimál acélbonsai.

Kitkat001! Nem akarod megcsinálni???

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Életerős robotkutyák járőröznek az amerikai légierő bázisán
A terepszemlét önállóan végezni képes robotkutyák álltak szolgálatba az amerikai légierő egyik bázisán. A kísérleti jelleggel működő rendszerek moduláris felépítésűek, így a...
Baldur's Gate 3 – Szexelni is lehet majd a játékban, a fejlesztők pedig beszéltek is róla
Megérkezett a legújabb fejlesztői videó a játékról.
Itt a Galaxy S20 FE 5G
Az erős hardverhez ezúttal kedvező ár társul, néhány kompromisszummal.
További GeForce-kártyák vannak érkezőben
A legerősebb példány mellett néhány szerényebb változat is befut majd.
Akár fél TB adat is igényelhető vodás feltöltőkártyához
A Vodafone két új adatopciót is kínál Tuti+ NET feltöltős csomagjához.

További tech hírek >>