iPod dokkoló víz-, gáz-, és központifűtés szerelőknek


„Már megint egy iPod (és nem iPhone) dokkoló!” Sóhajt fel a tech.hu-t böngésző drága tekker, pedig most tényleg jól teszi, ha kicsit engedékenyebb eme almás zenelejátszókiegészítővel szemben. Ez ötletes, egyedi és otthon is elkészíthető, nem csak ájpodhoz!

A BrightWall stúdió fenegyerekei alkották meg ezt a remek, minimalista iker iPod dokkolót. A nyers vízvezeték csövek (legalábbis remélem, hogy azok) puritán ipari kontrasztja egy ikonikus dizájntárggyal egyesülve egészen bizarr, mégis megkapó látvánnyá olvad össze.

És ha már a csajunk/pasink sem bír meglenni az almás lejátszó nélkül, akkor sem fogunk összeveszni, hiszen 2  töltőkábelt rejtettek a srácok ebbe a dokkolóba. Most, ahogy elnézem simán meglehet csinálni mini, vagy micro USB csatlakozókkal is, így bármilyen PDA, MP3 lejátszóval feldíszíthető eme minimál acélbonsai.

Kitkat001! Nem akarod megcsinálni???

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>