iPod dokkoló víz-, gáz-, és központifűtés szerelőknek


„Már megint egy iPod (és nem iPhone) dokkoló!” Sóhajt fel a tech.hu-t böngésző drága tekker, pedig most tényleg jól teszi, ha kicsit engedékenyebb eme almás zenelejátszókiegészítővel szemben. Ez ötletes, egyedi és otthon is elkészíthető, nem csak ájpodhoz!

A BrightWall stúdió fenegyerekei alkották meg ezt a remek, minimalista iker iPod dokkolót. A nyers vízvezeték csövek (legalábbis remélem, hogy azok) puritán ipari kontrasztja egy ikonikus dizájntárggyal egyesülve egészen bizarr, mégis megkapó látvánnyá olvad össze.

És ha már a csajunk/pasink sem bír meglenni az almás lejátszó nélkül, akkor sem fogunk összeveszni, hiszen 2  töltőkábelt rejtettek a srácok ebbe a dokkolóba. Most, ahogy elnézem simán meglehet csinálni mini, vagy micro USB csatlakozókkal is, így bármilyen PDA, MP3 lejátszóval feldíszíthető eme minimál acélbonsai.

Kitkat001! Nem akarod megcsinálni???

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Visszatér a mozikba a Pókember: Idegenben
A Sony és a Marvel szakítása óta kérdéses a Pókember-széria jövője, a kiemelkedően sikeres Idegenben viszont visszatér a mozikba.
Nvidia: a Super Mario megint szép lesz
A konkurens Intelt megelőzve implementálta a jobb minőségű felskálázást kínáló Integer Scaling funkciót az Nvidia.
Musk már nem feltétlenül atomozná meg a Marsot
De a felmelegítéséről nem tett le, van új ötlete.
A Google megcsinálta a keresője lite verzióját, már ön is kipróbálhatja
Rövid időn belül másodjára jelentkezik saját alkalmazással a Google, amely most a keresést igyekszik gyorsabbá tenni egy új szolgáltatással.
Rengeteg adatot törölhetünk majd a Facebookról
Reklámcélzáshoz begyűjtött adatoktól szabadulhatunk meg.

További tech hírek >>