Ismét Bill Gates a leggazdagabb a világon


A 2007-es évet követően a Microsoft egyik társalapítója, Bill Gates elveszítette ugyan a világ leggazdagabb embere címet Carlos Slimmel szemben, de idén Gates ismét visszakerült a leggazdagabb embereket tartalmazó lista élére 72,7 milliárdos vagyonával.Bill Gates a Skype appal próbálkozik éppen

550 millióval nagyobb összeg ez, mint amennyivel "vetélytársa", Carlos Slim rendelkezik, amelyhez az idei év már 10 milliárd dollárral járult hozzá; Slim vagyona némiképpen amiatt csappant meg, hogy a mexikói tövényhozás különböző rendeletekkel törte meg telekommunikációs cége, az America Movil SAB egyeduralmát az ottani piacon.

A jól értesültek tudni vélik, hogy Gates vagyonának többsége a Cascade Investment LLC befektetőcégből származik, és vagyonának csupán egynegyedét fektette a Microsoft-ba. A Bill & Melinda Gates alapítványon keresztül 28 milliárd dollárt adományzott eddig jótékonysági célokra.

Kulcsszavak: bill gates, microsoft
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>