Itt a magyar Office 2010


Nem akarok Microsoft-napot tartani, de muszáj megemlékezni arról, hogy mától lehet megvásárolni a legújabb irodai programcsomagot magyar nyelven.

A Microsoft azt ígéri, hogy PC-n, mobilon és böngészőn is a leghatékonyabb munka élményét kínálja az Office 2010. Szóval bárhol melózhatunk, juhé :) Na, de lássuk, mivel akarják kényeztetni a júzereket!

Az új Office-ban a felhasználók egyidőben, egymással párhuzamosan szerkeszthetik ugyanazt a dokumentumot (a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote programokban is), így nem kell utólag összefésülni a változtatásokat.
Ez kicsit ismerős valahonnal, például a Google-től... Ugyanúgy, ahogyan az Outlook egyik újdonsága: a Microsoft új levelezőjében is lehet párbeszéd nézetben böngészni a leveleket.

Került az Outlookba egy Social Connector nevű újdonság is, ami az egyes személyekkel közös előzményeket és a népszerű közösségi hálózatok értesítéseit (feedjeit) rögtön az Outlookba helyezi a levelek mellé.

Az Office Web alkalmazásaival böngészőben is dolgozhatunk a doksijainkon, mobilra pedig a Windows Phone Marketplace-ről lehet letölteni az Irodát.

Vicces extra lehet, hogy új látvány-elemekkel fokozható a felhasználói élmény: a szöveges tartalom videóval, szerkesztett képekkel valamint a PowerPoint közvetítési lehetőségeivel bővíthető.

Na és mennyi az annyi? Természetesen többféle verzióban érkezik a csomag: otthoni és diák, otthoni és kisvállalati, illetve professional verzió. Ezek között is lesz sima dobozos, illetve egy újfajta változat is: az előtelepített megoldás teljes értékű termékké történő aktiválásához a Microsoft bevezette a termékkulcs-kártya licenctípust. Ez telepítő DVD-t ugyan nem tartalmaz (mivel a szoftver a számítógépre feltöltve már elérhető), viszont benne van az aktiváláshoz szükséges termékkulcs.

Egyelőre csak a diák és otthoni verzió árát tudjuk mindkét fronton, de végülis asszem, minket ez érint a leginkább. A termékkulcs kártya ára 30 ezer körül alakul, a teljes dobozos változat pedig kábé 44 ezer forint. A dobozos otthoni és kisvállalati 110 ezer forint, a dobozos "profi" pedig 220 ezer forint körül lesz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek lehetnek a közeljövő legnagyobbat szóló bejelentései
Az elmúlt időkben több új játék bejelentéséről is pletykáltak, ezek közül szedtük össze azt az ötöt, ami jó eséllyel már a nyakunkon van.
A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.

További tech hírek >>