Itt a Microsoft Surface Glass


A Google után a Microsoft is belefogott saját interaktív szemüvegének kifejlesztésére. Szerencsére nem egymás másolása kezdődött meg, hanem egy egészen új megoldás tesztelése.

A Google már jó ideje dolgozik a Google Glass névre keresztelt, un. kiterjesztett valóság szemüveg projectjén. Úgy tűnik a megoldásban nagy bevételi forrást lát a Microsoft is, ezért beszállnak ők is a fejlesztési háborúba.

A Microsoft koncepciója szerint egy kiterjesztett valóság szemüvegre akkor van szükség, ha célzottan valamilyen információhoz akarunk jutni, míg a Google szerint eljutottunk arra a szintre, hogy az ilyen pillanatok előfordulását nem mi koordináljuk. Ez annyit jelent, hogy a Microsoft elképzelése szerint a szemüveg csak sportesemények, játékok, vagy koncertek alkalmával lehet szükség.

Annyi biztos, hogy a Surface Glass project néven futó eszközből még csak egy prototípust gyártottak le, de nap, mint nap újabb információk jelennek meg róla.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T
Lassan hagyománynak számít már, hogy a OnePlus évente nem egy, hanem két csúcskészüléket mutat be a felhasználóknak. The post Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T...
Razer ifrit: fülbedugós headset
A klasszikus, fejhallgatós dizájn helyett a fülünkbe dugható kivitelt kapott a Razer legújabb headsetje.
Okoshangszórókra koncentrál az Amazon
A cég emellett szoftveres asszisztensét is tovább fejleszti.
A hibás és a használt iPhone készülékek is értékesek
Az iPhone nagyon értékálló és ez teljesen független attól, hogy éppen melyik modellről van szó. A sérült modelleket is gyorsan el lehet adni.
Megeszi a penész a régi warezoldalakat
Most épp a Demonoid fájlmegosztó mondott újból csődöt.

További tech hírek >>