Itt az első Samsung WP8-as telefon


Nincs sok meglepetés... Marad a középkategória.

Az egyik internetes IT magazin értesülései szerint az első WP8-at futtató telefonja az SGH-i687 nevet fogja megkapni, mely esetében nem kell nagy durranásra számítanunk. A kijelzőjét illetően már vannak konkrét, teljes mértékben hihető értesülések. A pletykák szerint a Samsung nem kíván a Windows Phone platformra gyártott készülékek megjelenítőjének felbontását nem kívánják emelni. Ennek oka, hogy a Samsung rendkívül sok megrendeléssel rendelkezik és a mostani igényeknek sem tud teljes mértékben eleget tenni.

Kulcsszavak: samsung, telefon, wp, wp8
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>