Itt az IE9 kiadásra jelölt verziója


Tudom, hogy a társaság nem éppen a Microsoft elkötelezett rajongója, de ez azért mégiscsak hír, mégiscsak rengetegen használnak Explorert még mindig. Már letölthető az Internet Explorer 9 Release Candidate, azaz kiadásra jelölt verziója, ezután már a végleges változat fog következni, úgyhogy a Microsoft szerint itt az idő a weboldalak kompatibilitásának ellenőrzésére.

A szoftveróriás adatai szerint az IE9 béta a világ leggyorsabban terjedő béta állapotú böngészőjévé vált, összesen 25 millióan töltötték le. (Persze ez biztosan köszönhető az olyan buzdító akcióknak, mint amilyenekről mi is írtunk.) Összesen tizenhétezer visszajelzés érkezett a szoftverről a felhasználóktól, tehát próbálgatták azért rendesen a népek.Akinek lassú volt a béta, az örülhet, mert a SunSpider teszt alapján 35%-kal gyorsabb lett az RC verzió a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően. Egyéb újdonság a böngészőben, hogy olyan újabb HTML5 és egyéb webes szabványokat is támogat, mint a Geolocation, a szemantikus címkék vagy a WebM videók.    

A Tracking Protection segítségével pedig a felhasználók az általuk nemkívánatosnak nyilvánított weboldalak előtt “láthatatlanná válhatnak”, azok nem lesznek képesek nyomon követni az interneten folytatott tevékenységüket, böngészési szokásaikat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.
Felbukkant a GeForce RTX 2080 Super Max-Q és a Core i9-10980HK
Még ebben a negyedévben megjelenhetnek a laptopokba szánt, erős hardverek.

További tech hírek >>