Itt az IE9 kiadásra jelölt verziója


Tudom, hogy a társaság nem éppen a Microsoft elkötelezett rajongója, de ez azért mégiscsak hír, mégiscsak rengetegen használnak Explorert még mindig. Már letölthető az Internet Explorer 9 Release Candidate, azaz kiadásra jelölt verziója, ezután már a végleges változat fog következni, úgyhogy a Microsoft szerint itt az idő a weboldalak kompatibilitásának ellenőrzésére.

A szoftveróriás adatai szerint az IE9 béta a világ leggyorsabban terjedő béta állapotú böngészőjévé vált, összesen 25 millióan töltötték le. (Persze ez biztosan köszönhető az olyan buzdító akcióknak, mint amilyenekről mi is írtunk.) Összesen tizenhétezer visszajelzés érkezett a szoftverről a felhasználóktól, tehát próbálgatták azért rendesen a népek.Akinek lassú volt a béta, az örülhet, mert a SunSpider teszt alapján 35%-kal gyorsabb lett az RC verzió a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően. Egyéb újdonság a böngészőben, hogy olyan újabb HTML5 és egyéb webes szabványokat is támogat, mint a Geolocation, a szemantikus címkék vagy a WebM videók.    

A Tracking Protection segítségével pedig a felhasználók az általuk nemkívánatosnak nyilvánított weboldalak előtt “láthatatlanná válhatnak”, azok nem lesznek képesek nyomon követni az interneten folytatott tevékenységüket, böngészési szokásaikat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.
Innentől kezdve három nagy rendszerfrissítés jár a Samsung csúcsmobilokhoz
Három generációnyi Android-frissítés mellett kötelezte el magát a Samsung, ráadásul a Galaxy S10-ig visszamenőleg.
Hétvégi HBO premierek
Fináléjához érkezett a Doom Patrol második évadja. Premieren az Artemis Fowl és egy spanyol vígjáték sorozat, de érkeznek sikerfilmek is.

További tech hírek >>