Jobbnál jobb játékok jönnek WP7-re


A Windows Phone 7 csöppet később érkezett, mint a versenytársai, de nagyon igyekszik bepótolni a lemaradást. Például azzal is, hogy a konkurens oprendszereken igen népszerű progikat magához csalogatja.

A napokban röppent fel a hír, hogy érkezik az Angry Birds a Windows Phone 7-re. Aki pedig nem a madarak és malacok harcát kedveli, az olyan címek közül válogathat, mint a Doodle Jump, Plants vs Zombies, Hydro Thunder Go, a Sonic the Hedgehog 4 Episode I és a geoDefense. Tavaszra ezek mind megérkeznek a platformra, úgyhogy úgy tűnik, elég nagy neveket sikerült megnyerni a Microsoftnak a mobilos operációs rendszere mögé.Egy friss bejelentés szerint egyébként már 8000 fölött jár a WP7-re készített alkalmazások száma, a regisztrált fejlesztők pedig már 30 ezren vannak, szóval valószínűleg számíthatunk még kellemes meglepetésekre.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat?
A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Az utolsó utáni pillanatban talán megmenekülhet a Földön már csak két példányban élő orrszarvú
Az orrszarvú-lombikprogram tökéletesítésén dolgoznak kutatók, akik nem adják fel a reményt, hogy megmentsék az északi szélesszájú orrszarvút a kihalástól. Már csupán két ilyen...
Mélyen belenyúlna a kiadók zsebébe az Apple
A várható prémium hírszolgáltatás bevételeinek 50 százalékára tart igényt az Apple.
Vészesen emelkedik a légkör metántartalma
Drámai mértékben kezdett el nőni az atmoszférában a metán mennyisége, amely az egyik legveszélyesebb üvegházhatású gáz.
Nem így néz ki a Sony Xperia XZ4
Mindent körbejárt az Xperia XZ4 állítólagos fotója, de kiderült, hogy hamis.

További tech hírek >>