Jobbnál jobb játékok jönnek WP7-re


A Windows Phone 7 csöppet később érkezett, mint a versenytársai, de nagyon igyekszik bepótolni a lemaradást. Például azzal is, hogy a konkurens oprendszereken igen népszerű progikat magához csalogatja.

A napokban röppent fel a hír, hogy érkezik az Angry Birds a Windows Phone 7-re. Aki pedig nem a madarak és malacok harcát kedveli, az olyan címek közül válogathat, mint a Doodle Jump, Plants vs Zombies, Hydro Thunder Go, a Sonic the Hedgehog 4 Episode I és a geoDefense. Tavaszra ezek mind megérkeznek a platformra, úgyhogy úgy tűnik, elég nagy neveket sikerült megnyerni a Microsoftnak a mobilos operációs rendszere mögé.Egy friss bejelentés szerint egyébként már 8000 fölött jár a WP7-re készített alkalmazások száma, a regisztrált fejlesztők pedig már 30 ezren vannak, szóval valószínűleg számíthatunk még kellemes meglepetésekre.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Depressziót okoz a sok facebookozás
A közösségi platformok látogatói csak a jót látják mások életéből, a rossz pillanatokat a többség megtartja magának, így összehasonlítás esetén fals képet kapunk a világról.
2019 végétől jön a Disney stream-szolgáltatása
A vállalat felmondja a Netflixszel kötött exkluzív együttműködési megállapodását és 2019-től elindítja saját stream-platformját.
Az LG is a kijelző mögé rejtené a szelfikamerát
Az összes nagyobb gyártó hasonlóan képzeli el a szenzorsávok nélküli jövőt.
Elhunyt Stan Lee
A Marvel képregények ikonikus alakja, számtalan legendás karakter kitalálója, Stan Lee, 95 éves korában tüdőgyulladásban elhunyt.
Több pilóta is azonosíthatatlan, fényes repülő tárgyat látott
Se katonai, se civil gépről nem tudott a földi irányítás, nem mutatta a radar sem, de három pilóta is látta a repülő valamit Írország fölött. Azt mondják, fényes volt és nagyon...

További tech hírek >>