Jön a Firefox iOS-re?


A Mozilla az elmúlt évek során nemcsak a Windows Phone, hanem az iOS mobilplatformot is hanyagolta, mondván, hogy az Apple-nél nem engedik a saját kódjuk felhasználását - a cég  azonban úgy tűnik, a közeljövőben újragondolja álláspontját.

Való igaz, hogy az Apple, a biztonság jegyében csak a saját kódját engedi használni az iOS-re fejlesztőknek, így ha megjelenik a Firefox az iPhone-ra és az iPad-re, akkor valószínűleg a Google-hoz hasonlóan fognak eljárni: az Apple kódját felhasználva egy, a saját böngészőjük külsejét utánozó felhasználói felülettel adták ki a Chrome-ot.

[caption id="attachment_11585" align="alignnone" width="636"]Atomic Browser, Safari, Dolphin Brower, Google Chrome és iCab - vajon a Firefox is hamarosan beáll a sorba? / fotó: lifehacker.com Atomic Browser, Safari, Dolphin Brower, Google Chrome és iCab - vajon a Firefox is hamarosan beáll a sorba? / fotó: lifehacker.com[/caption]

Akik eddig az OSX-en használták a Firefox-ot, azok a Firefox Home appal tudták szinkronizálni könyvjelzőiket és jelszavaikat a különböző almás eszközeik között. Ezt az alkalmazást azonban az Apple Store már nem forgalmazza, így egy iOS-ra megjelenő Firefox (amely alapból tartalmazza a könyvjelzők és jelszavak szinkronizálását) erre a problémára is választ adna.

(forrás: Engadget.com, főoldali kép: deviantart.com)

Kulcsszavak: apple, firefox, ios, mozilla
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>