Jön a Firefox iOS-re?


A Mozilla az elmúlt évek során nemcsak a Windows Phone, hanem az iOS mobilplatformot is hanyagolta, mondván, hogy az Apple-nél nem engedik a saját kódjuk felhasználását - a cég  azonban úgy tűnik, a közeljövőben újragondolja álláspontját.

Való igaz, hogy az Apple, a biztonság jegyében csak a saját kódját engedi használni az iOS-re fejlesztőknek, így ha megjelenik a Firefox az iPhone-ra és az iPad-re, akkor valószínűleg a Google-hoz hasonlóan fognak eljárni: az Apple kódját felhasználva egy, a saját böngészőjük külsejét utánozó felhasználói felülettel adták ki a Chrome-ot.

[caption id="attachment_11585" align="alignnone" width="636"]Atomic Browser, Safari, Dolphin Brower, Google Chrome és iCab - vajon a Firefox is hamarosan beáll a sorba? / fotó: lifehacker.com Atomic Browser, Safari, Dolphin Brower, Google Chrome és iCab - vajon a Firefox is hamarosan beáll a sorba? / fotó: lifehacker.com[/caption]

Akik eddig az OSX-en használták a Firefox-ot, azok a Firefox Home appal tudták szinkronizálni könyvjelzőiket és jelszavaikat a különböző almás eszközeik között. Ezt az alkalmazást azonban az Apple Store már nem forgalmazza, így egy iOS-ra megjelenő Firefox (amely alapból tartalmazza a könyvjelzők és jelszavak szinkronizálását) erre a problémára is választ adna.

(forrás: Engadget.com, főoldali kép: deviantart.com)

Kulcsszavak: apple, firefox, ios, mozilla
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje
Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.
A misztikus Tibet: DNS-elemzéssel tárták fel a tibetiek genetikai eredetét
Kínai kutatók eredményei szerint a Csinghaj-tibeti-fennsíkon 5200 éve élt ősi populációnak része van a modern tibetiek genetika örökségében.
Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.

További tech hírek >>