Jön a Lenovo új termékcsaládja


Új notebook termékcsaládot mutatott be a méltán népszerű Lenovo.

A cég bemutatta a ThinkPad W névre keresztelt notebook termékcsaládot. A széria tagjai igen bőségesen lesznek felszerelve. Az összes modellben megtalálható lesz 16GB Ram, valamint 3.0-ás USB interfész.

Két modellt vegyünk alaposabban szemügyre: a ThinkPad W701-es modellje egy Quadro DX 2800M grafikus kártyával, valamint egy 1.73GHz-es Quad-core Core i7 processzorral lesz felszerelve.

A W701ds modell már 2GHz-es Quadro-core Core i7 procival lesz felvértezve, valamint egy Quadro FX 3800M-es grafikus kártya lesz benne. Adataink tárolásáról a beépített 160GB-os merevlemez fog gondoskodni. Külön érdekesség, hogy az alap 17 colos képernyőhöz járni fog egy 10 colos másodlagos kijelző is – ahogy az a képen is látható.
Előbbi modell ára 2200, míg az utóbbié 3800 dollár lesz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>