Jön a Lenovo új termékcsaládja


Új notebook termékcsaládot mutatott be a méltán népszerű Lenovo.

A cég bemutatta a ThinkPad W névre keresztelt notebook termékcsaládot. A széria tagjai igen bőségesen lesznek felszerelve. Az összes modellben megtalálható lesz 16GB Ram, valamint 3.0-ás USB interfész.

Két modellt vegyünk alaposabban szemügyre: a ThinkPad W701-es modellje egy Quadro DX 2800M grafikus kártyával, valamint egy 1.73GHz-es Quad-core Core i7 processzorral lesz felszerelve.

A W701ds modell már 2GHz-es Quadro-core Core i7 procival lesz felvértezve, valamint egy Quadro FX 3800M-es grafikus kártya lesz benne. Adataink tárolásáról a beépített 160GB-os merevlemez fog gondoskodni. Külön érdekesség, hogy az alap 17 colos képernyőhöz járni fog egy 10 colos másodlagos kijelző is – ahogy az a képen is látható.
Előbbi modell ára 2200, míg az utóbbié 3800 dollár lesz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Befutott a Gears 5 sztori trailer
A Gamescom 2019-et nyitó konferencia első műsorszáma a Gears 5 történetét bemutató trailer volt.
[GC 2019] – A Witcher 3 még idén megjelenik Switch-re
A Gamescom 2019 nyitóestjén a CD Projekt RED bejelentette a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenési dátumát Switch-re.
[GC 2019] – Írd újra a történelmet a Humankind segítségével
A gamescomon bemutatkozott a Sega legújabb játéka is, a Humankind, mely egy körökre osztott, történelmi időszakokon átívelő stratégia.
[GC 2019] – Trailert kapott a Predator: Hunting Grounds
Videóval jelentkezett a Gamescomon az Illfonic új játéka, a Predator: Hunting Grounds, ami egy aszimmetrikus online lövölde lesz.
[GC 2019] – Érkezik a Little Nightmares 2
Újabb bejelentésre került sor a gamescom 2019 keretein belül, ezúttal a 2017-es Little Nightmare folytatását leplezték el.

További tech hírek >>