Jön a magyar nyelvű Twitter


Új nyelvekkel bővült a világ legnépszerűbbnek kikiáltott mikroblog szolgáltatása. A Twittert ezentúl kínai, hindi maláj nyelveken is elérhetik majd a felhasználók, de hamarosan újabb nyelvek is sorra kerülnek, köztük a magyar is.

A Twitter bejelentette, hogy öt új nyelvvel bővül a szolgáltatás, bekerül a rendszerbe a hagyományos és az egyszerűsített kínai, a maláj, a hindi és a filippínó. Ezzel mostmár 17 nyelven elérhető a felület

A bővítéssel egyidejűleg a jövőben fejlesztésekről is szó esett. A következő ütemben bekerül a kínálatba a svéd, a norvég, a dán, a finn, a lengyel és nagy örömünkre a magyar is.

Akit tehát eddig zavart az angol nyelvű felület és nem talált magának olyan magyar nyelvű megoldást, mint például a Yamm vagy a Turulcsirip, az most bátran belevetheti magát a tweetgyártásba.

Aki pedig úgy érzi, hogy szívesen segítene a magyar, vagy akármilyen verzió mihamarabbi elkészítésében, az beszállhat fordítóként. Az önkéntes programba itt lehet jelentkezni.

 

Kulcsszavak: blog, egyéb, magyar, mikroblog, twitter
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>