Jön a magyar nyelvű Twitter


Új nyelvekkel bővült a világ legnépszerűbbnek kikiáltott mikroblog szolgáltatása. A Twittert ezentúl kínai, hindi maláj nyelveken is elérhetik majd a felhasználók, de hamarosan újabb nyelvek is sorra kerülnek, köztük a magyar is.

A Twitter bejelentette, hogy öt új nyelvvel bővül a szolgáltatás, bekerül a rendszerbe a hagyományos és az egyszerűsített kínai, a maláj, a hindi és a filippínó. Ezzel mostmár 17 nyelven elérhető a felület

A bővítéssel egyidejűleg a jövőben fejlesztésekről is szó esett. A következő ütemben bekerül a kínálatba a svéd, a norvég, a dán, a finn, a lengyel és nagy örömünkre a magyar is.

Akit tehát eddig zavart az angol nyelvű felület és nem talált magának olyan magyar nyelvű megoldást, mint például a Yamm vagy a Turulcsirip, az most bátran belevetheti magát a tweetgyártásba.

Aki pedig úgy érzi, hogy szívesen segítene a magyar, vagy akármilyen verzió mihamarabbi elkészítésében, az beszállhat fordítóként. Az önkéntes programba itt lehet jelentkezni.

 

Kulcsszavak: blog, egyéb, magyar, mikroblog, twitter
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] Ghost of Tsushima trailer
Megkaptuk a hétközi State of Play trailer teljes verzióját, mely a játék megjelenési dátumát is leleplezte.
[TGA 2019] Fast & Furious Crossroads trailer
A pletykák igazak voltak, a Project CARS fejlesztői tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgoznak, melyet most le is lepleztek.
[TGA 2019] Ruined King: A League of Legends Story trailer
A korábbi ígéretnek megfelelően a The Game Awardson bemutatkozott a League of Legends-univerzumban játszódó új történet.
[TGA 2019] Senua's Saga: Hellblade 2 trailer
A Ninja Theory már dolgozik a Hellblade folytatásán, mely a következő generációs Xboxra érkezik.
[TGA 2019] Íme a nextgen Xbox, az Xbox Series X
A Microsoft a The Game Awardson leplezte le a következő generációs masinájának nevét és kinézetét.

További tech hírek >>