Jön az első 8"-os Windows 8 tablet?


A legújabb pletykák szerint az Acer lehet az első hardware-gyártó cég, amely megpróbálkozik a kisebb Windows 8-as tablet elkészítésével, vagyis elméletileg ez lesz az első olyan Windows 8-at futtató eszköz, amely a 8"-os méretet képviseli.

A képen is látható tabletet Iconia W3-nak nevezeték el, amelyre már az is lehetséges, hogy nem a Windows 8, hanem a frissített, Windows 8.1-es rendszer kerül rá. Igaz, semmiféle szempontból nem erőművel van dolgunk: 1.8 GHz-es Atom Z2760-as processzor működteti, 2 GB RAM-mal - persze nem is ezen fogjuk a lewarezolt Photoshoppal a Facebook profilképünket buherálni nagy számítási teljesítést igénylő feladatokat elvégezni. A gép tartalmazni fog egy elülső és egy hátsó kamerát is, illetve egy microSDHC slot-ot, valamint dokkolható billentyűzetet és egy fedőt, amelyet oldaltámaszként is használhatunk majd.

[caption id="attachment_7911" align="alignnone" width="620"]Acer Iconia W3 - ez lenne az első 8"-os Windows 8 tablet? Acer Iconia W3 - ez lenne az első 8"-os Windows 8 tablet?[/caption]

Ha minden igaz, a berendezés szeptembertől lesz elérhető a halandók számára, így a Windows 8.1-es alapfelszereltség nem is annyira elképzelhetetlen felvetés.

Kulcsszavak: acer, windows 8
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Visszatér az egyik legnagyobb horrorklasszikus – Silent Hill pletykaösszesítő
Összeszedtünk nektek minden híresztelést az új Silent Hill-játékról.
Káros játékok bojkottálása és államilag elfogadott idősávok – Befutott a Steam China alfa verziója
A Valve már 2018 óta készíti a Steam Kínára optimalizált kiadását, melynek most a jelek szerint elérhetővé vált az alfa verziója.
Felismeri a Facebook mesterséges intelligenciája a fotókon lévő termékeket
A közösségi oldalon minden vizuális elemet vásárlási élménnyé változtatnak, azaz ismerősünk fotóján lévő ruhát azonnal megvehetjük valahol.
Hálózati céggel erősít az Intel
A népszerű kártyákat gyártó Rivet megszerzésével azonban megmarad a Killer-márkanév.
Megérkezett az első Pixar animáció, amelynek meleg főhőse van
Filmtörténeti jelentőségű kisfilmet mutatott be a Disneyhez tartozó Pixar Stúdió a napokban.

További tech hírek >>