Júniusi pontvadászat!


Véget ért a június, az eső és itt a kánikula. Egy szerencsés tekker pedig mostantól nem kapcsolja be a pécét, ha netrádiózni akar. Gazdára talált a Clint rádió!

Nem húznám az időtöket ezen a verőfényes és tikkasztó szombati napon, de mindenképp nagy gratulációkat küldünk (a Clint Odin rádióval egyetemben) Konki tekkerkollégának, aki ahogy néztem gyakorlatilag őskövület nálunk, itt a tech.hu-n (amúgy fiatal meg minden, csak régen reggelt, értitek, nem akarok én senkit sem megbántani :).

Mindenki jól tolta, köszi, hogy vagytok, blogoltok, ketyeréztek, vitatkoztok, egyetértetek. Hajrá tekkerek! Mielőtt még kérdések özöne indulna meg, szólni fogunk amint új játékunk lesz, még hírlevelet is fogtok kapni róla az tuti!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.
Mai mozipremierek
Két animációs mese, egy Scorsese-filmeket idéző női gengsztermozi, egy családi vígjáték és egy zenész-biopic is debütál ma a hazai mozikban.
Listát csinált a sebezhető driverekről és toolokról az Eclypsium
Némelyik gyártó továbbra sincs rajta, mivel az aránytalanul nagy problémát jelentene számukra.

További tech hírek >>