Júniusi pontvadászat!


Véget ért a június, az eső és itt a kánikula. Egy szerencsés tekker pedig mostantól nem kapcsolja be a pécét, ha netrádiózni akar. Gazdára talált a Clint rádió!

Nem húznám az időtöket ezen a verőfényes és tikkasztó szombati napon, de mindenképp nagy gratulációkat küldünk (a Clint Odin rádióval egyetemben) Konki tekkerkollégának, aki ahogy néztem gyakorlatilag őskövület nálunk, itt a tech.hu-n (amúgy fiatal meg minden, csak régen reggelt, értitek, nem akarok én senkit sem megbántani :).

Mindenki jól tolta, köszi, hogy vagytok, blogoltok, ketyeréztek, vitatkoztok, egyetértetek. Hajrá tekkerek! Mielőtt még kérdések özöne indulna meg, szólni fogunk amint új játékunk lesz, még hírlevelet is fogtok kapni róla az tuti!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Két fegyver, egy játékos, nulla halál: így nyomja egy élő Time Crisis-legenda
Egészen elképesztő produkciót mutatott be egy megszállott játékos.
80 Plus Gold minősítésű táp a SilverStone-tól
A gyártó újdonsága abszolút kulturált megoldásnak tűnik, és az árával sem szálltak el túlságosan.
Okos sütőket mutat be az LG a CES-en
A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való...
Több mint 1,5 milliós a kár: eddig 33 AirPods fülest veszített el
Úgy tűnik, nem nagyon tud vigyázni Apple AirPods fülhallgatójára az egyik koreai fiúcsapat frontembere, eddig már 33 ilyen fülesnek kelt lába.
Star Wars 6. rész: A Jedi visszatér – Az első lezárás
George Lucas hat évvel az Egy új remény után eljutott a történetet lezáró filmig, pedig kezdetben nem is szánta annak.

További tech hírek >>