Kábelrendező asztal


Személy szerint gyűlölöm a kábeleket. Ráadásul ketyerefanatikusként jelenleg is több, mint 10 túlfeszültség ellen védett aljzat éktelenkedik a tv állvány mögött, az elképzelhetetlen hosszúságú és csomózottságú kábelköteg alatt. És akkor most itt ez az egyszerű ötlet, ezzel az asztallal, ami megint nem nekem jutott eszembe.

Sok mindent meg lehet oldani kábel nélkül. Adatátvitelre, kép- és hangátvitelre mind vannak megoldások. Ám etetni még mindig kábelen keresztül kell az eszközeinket. Így lehetséges, hogy a két monitor, a HTPC, a tv, a DVD lejátszó, a beltéri egység, a PC hangszóró, a három mobiltöltő és az asztali lámpa tápkábele gordiuszi csomóként, valóságos portigriscsapdává vált a hosszú évek során.

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a kábelek nagy részét az asztal lábába rejthetném! És tessék! Itt a megoldás, ami még jól is néz ki. Beatus Kopp asztalának üreges lábaiban rengeteg kábelt el tudunk rejteni, és mivel újrahasznosított anyagokból készült még környezetbarát is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan...
Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.

További tech hírek >>