Kamerák töltője


univerzális kamerakksi töltő

Most elsősorban a fotósoknak, és kamerásoknak fogunk kedvezni, ugyanis amit találtam, az nekik lesz nagyon jó. Persze, hogy töltő. No, de milyen? Olyan, amilyennek az összes töltőféleségnek lennie kéne, miszerint fajtájában mindent tölt ő. Mert ez olyan.

Majdnem a teljesség igényével, erre módosítok. A Solar Technology CamCaddy névre hallgató töltője majdnem minden kamera, digitális, vagy tükörreflexes fényképezőgép akkumulátorát képes feltölteni.

A majdnem minden a világon használt kamera akkumulátorok 85%-át jelenti, tehát elég különleges kütyünek kell ahhoz lenni, hogy ne passzoljon, ezt a gyártó oldalán le is tudjuk ellenőrizni. A szerkezet lelke az a dokkoló bölcső, ami kis kallantyúi segítségével blokkolni tudja a sokfajta akksit. A technológia intelligenciája ennél tovább is megy, a készülék felismeri a belehelyezett akkumulátort (kameráé, vagy fényképezőé-e) és a megfelelő feszültségérteken kezdi el tölteni.

Kis ledek jelzik a töltöttség állapotát 25%-tól 100%-ig. Ahhoz, hogy tényleg hasznos útitárs legyen, fontos, hogy a töltő is illeszkedjen a körülményekhez, és ebben sem válogatós. Lehet őt tölteni napenergiás töltőkkel (kapható csomagban a Solárék Freeloader töltöjével együtt is), 12 Voltos adapterrel, vagy autóban az öngyújtóról, de USB lehetőséget is adnak hozzá, valamint hálózati dugókból is annyit, hogy Európától Amerikáig 130 országban használatba lehet venni! A francba, hogy nem fotózok, vagy filmezek, de boldog is lennék most! Ez rendesen jó cucc, 40 dollárért ki nem hagynám, ha tudnám hasznosítani!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Utolsó pillanatban váltott zeneszerzőt a Fekete Özvegy stábja
A Scarlett Johansson főszereplésével készülő Marvel-film zenéjét végül Lorne Balfe szerzi.
Akár 8 métert is repülhet a nyálcsepp a tüsszentés után
Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszögéskor a cseppek, így jobb nagy távolságot tartani a másiktól – írja új kutatása eredményeiről a Massachussettsi Műszaki...
Előzetesen a Rick és Morty 4. évadjának második fele
Decemberben ugyan kisebb szünetre vonult Rick és Morty, május 3-án azonban folytatódik a negyedik évad. Előzetesen a következő öt epizód.
Új funkció kerülhet a Facebook Messengerbe
A jövőben látható lesz a felhasználó tartózkodási helye és az éppen végzett tevékenysége.
Kémkedik az androidos alkalmazások egyharmada
A szoftverek egy részét érdekli, hogy milyen más programok vannak feltelepítve egy adott eszközre.

További tech hírek >>