Kamerák töltője


univerzális kamerakksi töltő

Most elsősorban a fotósoknak, és kamerásoknak fogunk kedvezni, ugyanis amit találtam, az nekik lesz nagyon jó. Persze, hogy töltő. No, de milyen? Olyan, amilyennek az összes töltőféleségnek lennie kéne, miszerint fajtájában mindent tölt ő. Mert ez olyan.

Majdnem a teljesség igényével, erre módosítok. A Solar Technology CamCaddy névre hallgató töltője majdnem minden kamera, digitális, vagy tükörreflexes fényképezőgép akkumulátorát képes feltölteni.

A majdnem minden a világon használt kamera akkumulátorok 85%-át jelenti, tehát elég különleges kütyünek kell ahhoz lenni, hogy ne passzoljon, ezt a gyártó oldalán le is tudjuk ellenőrizni. A szerkezet lelke az a dokkoló bölcső, ami kis kallantyúi segítségével blokkolni tudja a sokfajta akksit. A technológia intelligenciája ennél tovább is megy, a készülék felismeri a belehelyezett akkumulátort (kameráé, vagy fényképezőé-e) és a megfelelő feszültségérteken kezdi el tölteni.

Kis ledek jelzik a töltöttség állapotát 25%-tól 100%-ig. Ahhoz, hogy tényleg hasznos útitárs legyen, fontos, hogy a töltő is illeszkedjen a körülményekhez, és ebben sem válogatós. Lehet őt tölteni napenergiás töltőkkel (kapható csomagban a Solárék Freeloader töltöjével együtt is), 12 Voltos adapterrel, vagy autóban az öngyújtóról, de USB lehetőséget is adnak hozzá, valamint hálózati dugókból is annyit, hogy Európától Amerikáig 130 országban használatba lehet venni! A francba, hogy nem fotózok, vagy filmezek, de boldog is lennék most! Ez rendesen jó cucc, 40 dollárért ki nem hagynám, ha tudnám hasznosítani!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>