Kamerás képkeret


Mintpass Mint Frame

Nekem már ez a képkeret is nagyon magas, igaz nem sok fotóval veszem körül magam, azok meg akár mehetnének egymás után is, egy kertben. Hm, nem is rossz. Az asszonynak veszek is egy darabbal szülinapra, majd ő kipróbálja. Ha lehetne, ezt a koncepciót venném, mert evvel mindketten jól el tudnánk hülyéskedni.

A Mintpass ismerős lehet már működő, és koncepciózus holmija miatt, most már egy létező képkeret továbbfejlesztett példányáról van szó. A cucc elég kidolgozott ahhoz, hogy ne is olyan soká közönség elé kerülhessen. Igaz, az elképzelésen lehetne még csiszolni, főleg technikailag, de az alapötlet nem rossz. Adva van egy 7 inches digitális képkeret, melyen elől, hátul is található egy-egy kamera.

Az elülső, saját magunkat vevő optika 1,3 Mpixeles, ami még elmegy, ilyen van a legtöbb laptopban is. A hátsó, fényképezésre szánt vakus kamera 2 Mpixele azonba nekem kissé karcsúnak tűnik, ha már a köritést ilyen jól kigondolták. Nem csak az éppen aktuális buliról készíthetünk fotókat, de egy régen látott baráttal is azonnal készthetünk duplaportrét, egyből a keretbe. A keret tartalmaz még egy SD-kártya, és egy USB helyet, valamint támogatja a hangfelvételt, és a videó lejátszást is. Jár hozzá egy igazán minimál dizájnos távirányító is, amivel kedvünkre váltogathatunk képek, vagy felvételek között. Arról, hogy kerül-e, és mikor piacra, még nincs információ, de szerintem egyáltalán nem elvetélt az ötlet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

FIFA 20 – Az első kritikák szerint jobb, mint az elődei
A FIFA 20 nemsokára megjelenik, de az online sajtó már vethetett rá pillantást, és az első értékelések bíztatóak.
Modern hadviselésre építő promócióval jelentkezett az NVIDIA
A vállalat ingyen Call of Duty: Modern Warfare-t kínál az újabb GeForce-ok vásárlóinak.
Kiderült, miért néznek ki úgy az iPhone 11 Pro és a Pro Max kamerái, ahogy
A sokkamerás androidos telefonokon vízszintesen vagy négyzetesen helyezkednek el a kamerák, az iPhone 11 Prón és Pro Maxon viszont cikkcakkban. Kiderült végre, hogy ez miért van így.
4 dolog, amit tegyen meg az életéért 35 fölött
Harmincas éveink közepe meghatározó lehet életünk hátralévő évtizedeire. A terhelésünk eddigre már elérheti a maximumot, és a cél nemcsak az, hogy ezt minél tovább fenn tudjuk...
Napokon belül bejelenthetik a Telenor új tulajdonosát
Napok, de legfeljebb egy-két hét kérdése, és tulajdonrészt szerezhet a magyar állam a Telenor Magyarországban.

További tech hírek >>