Kamerás képkeret


Mintpass Mint Frame

Nekem már ez a képkeret is nagyon magas, igaz nem sok fotóval veszem körül magam, azok meg akár mehetnének egymás után is, egy kertben. Hm, nem is rossz. Az asszonynak veszek is egy darabbal szülinapra, majd ő kipróbálja. Ha lehetne, ezt a koncepciót venném, mert evvel mindketten jól el tudnánk hülyéskedni.

A Mintpass ismerős lehet már működő, és koncepciózus holmija miatt, most már egy létező képkeret továbbfejlesztett példányáról van szó. A cucc elég kidolgozott ahhoz, hogy ne is olyan soká közönség elé kerülhessen. Igaz, az elképzelésen lehetne még csiszolni, főleg technikailag, de az alapötlet nem rossz. Adva van egy 7 inches digitális képkeret, melyen elől, hátul is található egy-egy kamera.

Az elülső, saját magunkat vevő optika 1,3 Mpixeles, ami még elmegy, ilyen van a legtöbb laptopban is. A hátsó, fényképezésre szánt vakus kamera 2 Mpixele azonba nekem kissé karcsúnak tűnik, ha már a köritést ilyen jól kigondolták. Nem csak az éppen aktuális buliról készíthetünk fotókat, de egy régen látott baráttal is azonnal készthetünk duplaportrét, egyből a keretbe. A keret tartalmaz még egy SD-kártya, és egy USB helyet, valamint támogatja a hangfelvételt, és a videó lejátszást is. Jár hozzá egy igazán minimál dizájnos távirányító is, amivel kedvünkre váltogathatunk képek, vagy felvételek között. Arról, hogy kerül-e, és mikor piacra, még nincs információ, de szerintem egyáltalán nem elvetélt az ötlet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

300 Hz-es kijelzőt kapott az új Razer Blade Pro 17
Mindössze 8 hónap után ismét új opciók közül válogathatunk a Razer zászlóshajója esetében.
Júliusban Kína is elindul a Marsra
Az előzetes tervek szerint július lesz az a hónap, amikor Kína elindítja első marsszondáját a vörös bolygó felé. Az út várhatóan 7 hónapig tart.
44,2 Tbps sávszélességet hajtottak ki meglévő optikai hálózatból
Az ausztrál tudósok által felfedezett technológia bevethető a meglévő kábelekkel is.
Kiszivárgott az eredeti Xbox forráskódja
És a Windows NT 3.5 egyik verziójának kódja is. Egyelőre nem tudni, mennyit segít ez a modderek életén.
[Hardver] MSI GF65 Thin 10SER laptop teszt
A gamer laptopok piaca napról-napra bővül, a múlt heti MSI GS66 Stealth után most a kistesót, a GF65 Thint mutatjuk be nektek.

További tech hírek >>