Kamerás képkeret


Mintpass Mint Frame

Nekem már ez a képkeret is nagyon magas, igaz nem sok fotóval veszem körül magam, azok meg akár mehetnének egymás után is, egy kertben. Hm, nem is rossz. Az asszonynak veszek is egy darabbal szülinapra, majd ő kipróbálja. Ha lehetne, ezt a koncepciót venném, mert evvel mindketten jól el tudnánk hülyéskedni.

A Mintpass ismerős lehet már működő, és koncepciózus holmija miatt, most már egy létező képkeret továbbfejlesztett példányáról van szó. A cucc elég kidolgozott ahhoz, hogy ne is olyan soká közönség elé kerülhessen. Igaz, az elképzelésen lehetne még csiszolni, főleg technikailag, de az alapötlet nem rossz. Adva van egy 7 inches digitális képkeret, melyen elől, hátul is található egy-egy kamera.

Az elülső, saját magunkat vevő optika 1,3 Mpixeles, ami még elmegy, ilyen van a legtöbb laptopban is. A hátsó, fényképezésre szánt vakus kamera 2 Mpixele azonba nekem kissé karcsúnak tűnik, ha már a köritést ilyen jól kigondolták. Nem csak az éppen aktuális buliról készíthetünk fotókat, de egy régen látott baráttal is azonnal készthetünk duplaportrét, egyből a keretbe. A keret tartalmaz még egy SD-kártya, és egy USB helyet, valamint támogatja a hangfelvételt, és a videó lejátszást is. Jár hozzá egy igazán minimál dizájnos távirányító is, amivel kedvünkre váltogathatunk képek, vagy felvételek között. Arról, hogy kerül-e, és mikor piacra, még nincs információ, de szerintem egyáltalán nem elvetélt az ötlet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>