Kamerás képkeret


Mintpass Mint Frame

Nekem már ez a képkeret is nagyon magas, igaz nem sok fotóval veszem körül magam, azok meg akár mehetnének egymás után is, egy kertben. Hm, nem is rossz. Az asszonynak veszek is egy darabbal szülinapra, majd ő kipróbálja. Ha lehetne, ezt a koncepciót venném, mert evvel mindketten jól el tudnánk hülyéskedni.

A Mintpass ismerős lehet már működő, és koncepciózus holmija miatt, most már egy létező képkeret továbbfejlesztett példányáról van szó. A cucc elég kidolgozott ahhoz, hogy ne is olyan soká közönség elé kerülhessen. Igaz, az elképzelésen lehetne még csiszolni, főleg technikailag, de az alapötlet nem rossz. Adva van egy 7 inches digitális képkeret, melyen elől, hátul is található egy-egy kamera.

Az elülső, saját magunkat vevő optika 1,3 Mpixeles, ami még elmegy, ilyen van a legtöbb laptopban is. A hátsó, fényképezésre szánt vakus kamera 2 Mpixele azonba nekem kissé karcsúnak tűnik, ha már a köritést ilyen jól kigondolták. Nem csak az éppen aktuális buliról készíthetünk fotókat, de egy régen látott baráttal is azonnal készthetünk duplaportrét, egyből a keretbe. A keret tartalmaz még egy SD-kártya, és egy USB helyet, valamint támogatja a hangfelvételt, és a videó lejátszást is. Jár hozzá egy igazán minimál dizájnos távirányító is, amivel kedvünkre váltogathatunk képek, vagy felvételek között. Arról, hogy kerül-e, és mikor piacra, még nincs információ, de szerintem egyáltalán nem elvetélt az ötlet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>