Kamerát kapott a kontroller?


Japán források, és egy kiszivárogtatott kép szerint a Nintendo Wii 2 kontrollere a fő egység nélkül is működő, önálló játékkonzol lesz. Ráadásul a híresztelések szerint alaposan tuningolt modulról van szó.

Jelenleg is zajlik az E3, a videójáték-ipar egyik legfontosabb vására és kiállítása, amely az utóbbi években főként a játékkonzolokról szólt. Idén is nagy bejelentéseket tartogat a rendezvény több gyártó részéről is, a legnagyobb érdeklődés azonban talán a Nintendo Wii utódját övezi.

A napokban japán informatikai hírforrások megszellőztették, hogy a Wii 2, melynek neve a pletykák szerint egyszerűen „Nintendo” lesz, olyan kontrollerrel érkezik, melyen 3D megjelenítésre alkalmas, hathüvelykes képernyő, és egy kamera is helyet kap. A pletykákkal együtt napvilágot látott egy fénykép is, melyről feltételezhető, hogy a szóban forgó kontrollert ábrázolja, rajta a projekt hivatalos kódnevével.

A paraméterek és kiegészítők alapján egyes források arra következtetnek, hogy az irányítómodul a fő konzollal való összekapcsolás nélkül önálló, hordozható játékgépként fog működni, a PSP-hez hasonlóan. Mindemellett attól függően, hogy az egységen milyen operációs rendszer fut majd, és milyen szoftverek telepítését teszik lehetővé, akár egy táblagép feladatait is elláthatja.

A gyártó nem kommentálta az értesüléseket, hiszen már korábban bejelentették a Wii utódjáról szóló sajtótájékoztatójukat, melyet az E3-on fognak megtartani. Kíváncsian várjuk.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>