Kamerát kapott a kontroller?


Japán források, és egy kiszivárogtatott kép szerint a Nintendo Wii 2 kontrollere a fő egység nélkül is működő, önálló játékkonzol lesz. Ráadásul a híresztelések szerint alaposan tuningolt modulról van szó.

Jelenleg is zajlik az E3, a videójáték-ipar egyik legfontosabb vására és kiállítása, amely az utóbbi években főként a játékkonzolokról szólt. Idén is nagy bejelentéseket tartogat a rendezvény több gyártó részéről is, a legnagyobb érdeklődés azonban talán a Nintendo Wii utódját övezi.

A napokban japán informatikai hírforrások megszellőztették, hogy a Wii 2, melynek neve a pletykák szerint egyszerűen „Nintendo” lesz, olyan kontrollerrel érkezik, melyen 3D megjelenítésre alkalmas, hathüvelykes képernyő, és egy kamera is helyet kap. A pletykákkal együtt napvilágot látott egy fénykép is, melyről feltételezhető, hogy a szóban forgó kontrollert ábrázolja, rajta a projekt hivatalos kódnevével.

A paraméterek és kiegészítők alapján egyes források arra következtetnek, hogy az irányítómodul a fő konzollal való összekapcsolás nélkül önálló, hordozható játékgépként fog működni, a PSP-hez hasonlóan. Mindemellett attól függően, hogy az egységen milyen operációs rendszer fut majd, és milyen szoftverek telepítését teszik lehetővé, akár egy táblagép feladatait is elláthatja.

A gyártó nem kommentálta az értesüléseket, hiszen már korábban bejelentették a Wii utódjáról szóló sajtótájékoztatójukat, melyet az E3-on fognak megtartani. Kíváncsian várjuk.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Heavy Rain - kavarodást okozott a Denuvo a demo körül
A Heavy Rain tegnap megjelent demója egyelőre még nem indul, de ha minden jól megy, ma délelőtt megoldják a problémát.
Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.
Turkáltak a fotók között a Snapchat alkalmazottai
Éveken át nem lehetett ellenőrizni egy belső eszköz használatát.
Újabb érdekességek derültek ki a Redmi K20 csúcsmobilról
Hetedik-generációs képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval jön az okostelefon, amiről egy képet is kiadott a Redmi.
Ősi tengervízre bukkantak, segíthet a klímakutatásban
Az utolsó jégkorszakból hátramaradt vízre amerikai kutatók bukkantak rá az Indiai-óceánban.

További tech hírek >>