KamUSB


Szakadt drót pendrájv

Járassuk a bolondját a világgal! Hitessük el az emberekkel, hogy hülyék vagyunk, és egy szakadt USB-s drótot dugunk a számítógépbe! Mosolyogjunk csendesen, míg ők hangosan nevetnek rajtunk, hogy mégis mit akarunk az ő számítógépükkel és pár kilógó kábellel!

Nem újdonság ez a termék, pár hónapja kapható már a ThinkGeek-en 50 dollárért. (Sőt, most épp le van értékelve 35-re.) De itt a helye a tech.hu-n minden idők legviccesebb átverős pendrájvjának.

Bizony, ez egy kétgigás USB kulcs, amit egy szakadt drótnak álcáztak. Egyszerű ötlet, mégis tök nagy poén. Kíváncsi vagyok, a magyar lakosság hány százalékát lehetne megtéveszteni vele, hányan gondolnák róla, hogy ez bizony egy haszontalan vacak, amivel semmit nem lehet kezdeni!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Nem lesz benne az Xbox Game Pass-ban
A biztonság kedvéért a CD Projekt RED leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077 egy ideig nem kerül bele az Xbox Game Pass kínálatába.
Izgalmas új szemüveg teheti 24%-kal gyorsabbá a munkát a raktárakban
Ha a Zebra által fejlesztett szemüveget viseli a raktári dolgozó, mindig a szeme előtt fog lebegni annak a terméknek a fotója és raktáron belüli koordinátája, amit éppen keres. A...
Csak jövőre mutatják be a Monster Hunter filmet
Ami nemrég még pletyka volt, most már biztos, a szeptemberre időzített Monster Hunter mozifilm csak jövő áprilisban kerül a mozikba.
Mondocon – Nézd élőben a Hearthstone selejtezőt
Ma lesz a Hearthstone verseny első selejtezője, amit a Twitch-en élőben is nyomon követhettek.
Megőrülnek a YouTube-táborért idén is a gyerekek
Idén is fontos a jó és biztonságos táboroztatás.

További tech hírek >>