KamUSB


Szakadt drót pendrájv

Járassuk a bolondját a világgal! Hitessük el az emberekkel, hogy hülyék vagyunk, és egy szakadt USB-s drótot dugunk a számítógépbe! Mosolyogjunk csendesen, míg ők hangosan nevetnek rajtunk, hogy mégis mit akarunk az ő számítógépükkel és pár kilógó kábellel!

Nem újdonság ez a termék, pár hónapja kapható már a ThinkGeek-en 50 dollárért. (Sőt, most épp le van értékelve 35-re.) De itt a helye a tech.hu-n minden idők legviccesebb átverős pendrájvjának.

Bizony, ez egy kétgigás USB kulcs, amit egy szakadt drótnak álcáztak. Egyszerű ötlet, mégis tök nagy poén. Kíváncsi vagyok, a magyar lakosság hány százalékát lehetne megtéveszteni vele, hányan gondolnák róla, hogy ez bizony egy haszontalan vacak, amivel semmit nem lehet kezdeni!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>