Karácsonyi dalok a tech.hu ajánlásával


Szenteste, vagyis december 24-én a legtöbb család elkezdi díszíteni a karácsonyfát. A tech.hu karácsonyi hangulat nem lehet teljes ünnepi dalok nélkül. Segítünk a választásban.

Karácsonyi aloldalunkban a segítségetekkel összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi dalokat, amiket ma meg tudtok hallgatni. Körülbelül 30 olvasónk bevonásával készített, nem reprezentatív felmérésünkből kiderül, hogy a legtöbb korosztály még mindig előnyben részesíti a magyar előadók dalait.

Listánk első helyén Komár László végzett, ugyanis válaszadóink először az Ő nevét mondták ki legtöbbször. Ugyancsak nagy népszerűségnek örvend a T-mobile karácsonyi dalai, amik a legtöbb gyűjteményben helyet kaptak. Magyar előadók közül Komár Lászlót Zséda, illetve a Nox együttes karácsonyi dalaik követték. Természetesen a régi klasszikusok, Zámbó Jimmy és a Neoton Familia dalai is kihagyhatatlanok voltak. Történt viszont egy érdekesség is. Voltak akik megtalálták a híres koreai rapper, PSY Gangman Style-jának karácsonyi verzióját. Utóbbi megosztotta a közönséget.

Lássuk a listát:

Komár László-Karácsony éj, havas álom

Komár László: Ma a Föld ünnepel

ZSÉDA: ÜNNEP

Csondor Kata : Add tovább

Szitál a hó - T-Mobile Karácsony

Pierrot - Az utolsó Karácsony egyedül

Nox : Nézz fel

Zámbó Jimmy: Szent Karácsony Éjjel

Neoton Família: Ha elmúlik Karácsony

Komár László - Vadnyugati télapó

MICHAEL BOLTON: Santa Claus Is Coming To Town

Michael Bublé - Grown Up Christmas List

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Wham! - Last Christmas

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nitro Concepts D16 – Gamer asztal a játékosok igényeihez szabva (x)
Szeretnéd még egyedibbé és még kényelmesebbé varázsolni a gamer-sarkodat? A Nitro Concepts D16 minőségi és személyre szabható formában biztosítja ezt.
Marvel’s Avengers – Thor már nem néz ki úgy, mint Clancy Brown
Pár napja kapott új trailert a Marvel’s Avengers, amiből kiderült, hogy némileg átalakult grafikailag a játék, például Thor új arcot kapott.
Hamarosan polcokon a Xigmatek Zeus ház fehér variánsa
Poros környezetbe nem éppen ideális választás a futurisztikus kalyiba.
Új kiadásban tér vissza a GTA IV a Steamre
Ingyen megkapják a Complete Editiont a játék tulajdonosai.
Evolúciótagadó rajzpályázatot hirdettek magyar fiataloknak a kormány támogatásával
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával zajló Creation rajzpályázat különféle kérdésekre keresi a választ. Például arra, hogy milyen lehetett a dinoszauruszok és az...

További tech hírek >>