Katasztrofális a Apple Maps


Az Apple térképének minősége olyan rossz lett, hogy a hatalmas fiaskók miatt a vállalat több vezetője is távozásra kényszerült.

Az Apple új szoftverének egyik legnagyobb újítása, hogy kidobták a Google Maps-et az iOS-ből, helyette pedig a vállalat saját fejlesztésű térképe került bele. Ahogy arról már korábban beszámoltunk az Apple Maps fejlesztésébe a TomTom kapcsolódott bele, de ennek térképei minden ízben alulmúlják a Google megoldásait. A hibajelenség szinte mindenkinél a pontatlan útvonal tervezésben és a csúnya grafikával ellátott térképekben nyilvánul meg.

A történtek miatt úgy tűnik gyorsan hull a nép az Apple vezetőinek körében. Az első vezető, akit elbocsájtottak, az iOS fejlesztésének vezetője, Scott Forstall volt. Úgy tűnik ez még mindig nem volt elég, ugyanis most a helyére került új vezető még több fejet akar, így akár több dolgozó is elveszítheti az állását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három plusz három processzormaggal készül az Intel
A Core és az Atom sorozat is megkapja a maga frissítését, de az igazán érdekes fejlesztés a Foveros.
Fortnite – Visszatérhet Thanos?
A Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza, Thanos és kesztyűje limitált ideig már vendégeskedett a Fortnite-ban, de most talán visszatér.
Mégsem kémkedtek az Apple-nél? Nem találják a kémchipeket
Az alaplapgyártó belsős nyomozása megerősítette a vállalat korábbi állítását, miszerint nem találtak arra utaló jelet, hogy Kína rizsszemnyi chipeket tett volna a Supermicro...
Forradalmi megoldással állt elő az Intel, amivel képesek leküzdeni a fizikát
Az Intel szerdán bejelentette a világ első olyan technológiáját, ami lehetővé teszi, hogy 3D-s processzorokat gyártsanak.
LG LK6100: olcsó Full HD tévé a tesztpadon
Kipróbáltuk a webOS 4.0 okostévérendszerrel is rendelkező LCD tévét.

További tech hírek >>