Katasztrofális a Apple Maps


Az Apple térképének minősége olyan rossz lett, hogy a hatalmas fiaskók miatt a vállalat több vezetője is távozásra kényszerült.

Az Apple új szoftverének egyik legnagyobb újítása, hogy kidobták a Google Maps-et az iOS-ből, helyette pedig a vállalat saját fejlesztésű térképe került bele. Ahogy arról már korábban beszámoltunk az Apple Maps fejlesztésébe a TomTom kapcsolódott bele, de ennek térképei minden ízben alulmúlják a Google megoldásait. A hibajelenség szinte mindenkinél a pontatlan útvonal tervezésben és a csúnya grafikával ellátott térképekben nyilvánul meg.

A történtek miatt úgy tűnik gyorsan hull a nép az Apple vezetőinek körében. Az első vezető, akit elbocsájtottak, az iOS fejlesztésének vezetője, Scott Forstall volt. Úgy tűnik ez még mindig nem volt elég, ugyanis most a helyére került új vezető még több fejet akar, így akár több dolgozó is elveszítheti az állását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megérkezett a Volt egyszer egy Hollywood előzetese
Épp csak néhány nagyágyú tűnik fel Tarantino kilencedik filmjének előzetesében, az egész montázs hangulata mégis varázslatos.
Doom Eternal – Így fut Google Stadián
Egy rövid kis videó bukkant fel az interneten, mely azt mutatja meg, hogyan fut a Doom Eternal a Google streaming szolgáltatásával.
Kicombosította az iMac sorozatot az Apple
A normál és a Pro verzió is frissült, de ez leginkább csak a belsőre vonatkozik.
Mégis jöhet a Razer Phone 3?
A nagy leépítések ellenére úgy néz ki, hogy mégis befuthat idén a Razer Phone 3.
Kiszivárgott videó: működés közben a Huawei P30 Pro
Szerdán került fel a Twitterre egy videó, amin elvileg az új Huawei P30 Pro látható. Az olasz Amazon pedig véletlenül (?) közzétette, hogy mennyibe kerül majd a készülék.

További tech hírek >>