Katasztrofális a Apple Maps


Az Apple térképének minősége olyan rossz lett, hogy a hatalmas fiaskók miatt a vállalat több vezetője is távozásra kényszerült.

Az Apple új szoftverének egyik legnagyobb újítása, hogy kidobták a Google Maps-et az iOS-ből, helyette pedig a vállalat saját fejlesztésű térképe került bele. Ahogy arról már korábban beszámoltunk az Apple Maps fejlesztésébe a TomTom kapcsolódott bele, de ennek térképei minden ízben alulmúlják a Google megoldásait. A hibajelenség szinte mindenkinél a pontatlan útvonal tervezésben és a csúnya grafikával ellátott térképekben nyilvánul meg.

A történtek miatt úgy tűnik gyorsan hull a nép az Apple vezetőinek körében. Az első vezető, akit elbocsájtottak, az iOS fejlesztésének vezetője, Scott Forstall volt. Úgy tűnik ez még mindig nem volt elég, ugyanis most a helyére került új vezető még több fejet akar, így akár több dolgozó is elveszítheti az állását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bámulatos az új Harry Potter film előzetese
Az előzetesek alapján a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 lényegesen több izgalmat ígér, mint az első rész.
5G kapcsolatot hoztak létre Siófokon
A Vodafone 5G tesztkapcsolaton keresztül közvetített valós idejű online videós tartalmat, melyet HD minőségben streamelt a világhálóra.
Ön elbírna 1500 telefonhívással havonta?
Meglátogattuk a Telenor telefonos ügyfélszolgálatát, érdekes kulisszatitkokat tudtunk meg.
Nem viszik az iPhone XS-t
Egy neves elemző szerint az iPhone XS Max eladásai 4:1 arányban múlják felül az iPhone XS iránti keresletet.
Aida64 Extreme Edition 5.98
Hardver és szoftver diagnosztizáló alkalmazás

További tech hírek >>