Kémkamera a művirágban


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre több helyen látok ilyen aranyos kis bólogató játékvirágot. Mostantól kezdve gyanakodni fogok, és ilyen eszközök jelenlétében például nem fogom túrni az orromat.

A dísztárgy ötlete viszonylag egyszerű: ha a napelem segítségével elég energiát gyűjt a szerkezet, akkor a virág elkezd jobbra-balra dőlöngélni. Értelme semmi, csak éppen szórakoztató.Igen ám, de az egyik kínai gyártó fogta magát, és egy 720p-s, HD felvételre képes kémkamerát rejtett egy ugyanilyen, ártatlannak tűnő virágcserépben.Két dologból lehet kiszúrni, hogy kémkedő virág csücsül valakinek az asztalán. Egyrészt az elejére került egy pici lyuk a kamerának, másrészt hátul microSD kártyanyílás van rajta, ugyanis erre menti az anyagot a videokamera.Szóval ezentúl óvakodjatok! Ja, és ha ti szeretnétek ilyesmit venni, akkor 45 dollár a Chinavasion-nél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>