Kémkamera a művirágban


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre több helyen látok ilyen aranyos kis bólogató játékvirágot. Mostantól kezdve gyanakodni fogok, és ilyen eszközök jelenlétében például nem fogom túrni az orromat.

A dísztárgy ötlete viszonylag egyszerű: ha a napelem segítségével elég energiát gyűjt a szerkezet, akkor a virág elkezd jobbra-balra dőlöngélni. Értelme semmi, csak éppen szórakoztató.Igen ám, de az egyik kínai gyártó fogta magát, és egy 720p-s, HD felvételre képes kémkamerát rejtett egy ugyanilyen, ártatlannak tűnő virágcserépben.Két dologból lehet kiszúrni, hogy kémkedő virág csücsül valakinek az asztalán. Egyrészt az elejére került egy pici lyuk a kamerának, másrészt hátul microSD kártyanyílás van rajta, ugyanis erre menti az anyagot a videokamera.Szóval ezentúl óvakodjatok! Ja, és ha ti szeretnétek ilyesmit venni, akkor 45 dollár a Chinavasion-nél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Profilbeállítással bővül a Google Maps
Pár beállítással szabályozhatják a felhasználók, mi jelenjen meg róluk nyilvánosan.
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Ismerkedjen meg egy új szóval: jönnek a SAMOLED kijelzők
Jövő évi csúcstelefonjaira készülve új kijelzőtechnológia-nevet védetett le a Samsung. Egyelőre nem tudni, mi állhat a SAMOLED név mögött, de mindenképpen megjelenítős...
Fortnite - egyre kevesebbet költenek a játékosok
Persze nem kell attól tartani, hogy az Epic Games elszegényedne, a mikortranzakciókból származó havi bevételük így is tekintélyes.
Frissítsen rá a mobilos Facebookra, imádni fogja az új funkcióját
Már az androidos eszközökön, valamint az iPhone-okon és az iPadeken futó facebookos alkalmazásba is megérkezett az az újdonság, amivel kikapcsolhatók az idegesítő értesítések.

További tech hírek >>