Kémkamera a művirágban


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre több helyen látok ilyen aranyos kis bólogató játékvirágot. Mostantól kezdve gyanakodni fogok, és ilyen eszközök jelenlétében például nem fogom túrni az orromat.

A dísztárgy ötlete viszonylag egyszerű: ha a napelem segítségével elég energiát gyűjt a szerkezet, akkor a virág elkezd jobbra-balra dőlöngélni. Értelme semmi, csak éppen szórakoztató.Igen ám, de az egyik kínai gyártó fogta magát, és egy 720p-s, HD felvételre képes kémkamerát rejtett egy ugyanilyen, ártatlannak tűnő virágcserépben.Két dologból lehet kiszúrni, hogy kémkedő virág csücsül valakinek az asztalán. Egyrészt az elejére került egy pici lyuk a kamerának, másrészt hátul microSD kártyanyílás van rajta, ugyanis erre menti az anyagot a videokamera.Szóval ezentúl óvakodjatok! Ja, és ha ti szeretnétek ilyesmit venni, akkor 45 dollár a Chinavasion-nél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>