Kémkedés miniatűr iPod-dal


Egy elmés csapat (majdnem) egy az egyben lekoppintott a legkisebb iPod-ot, a Shuffle-t, és még kamerát és microSD kártya slotot is belepakolt.

Nyilván hamar feltűnik szinte bárkinek, hogy ez a ketyere csak hasonlít az iPodra, de nem az. Elforgatták a gombokat, fura színűre festették, olcsó műanyagnak látszik az egész, és van rajta egy pici pötty is.

Azt viszont valószínűleg nem gondolná egy felületes szemlélő, hogy egy kamera rejtőzik a csúnya kis koppintásban.

Pedig de, belezsúfoltak egy 1,3 megapixeles kamerát, ami 640x480-as felbontásban tud videót felvenni. Bár az nem látszik, hol lehet bekapcsolni....

A szerkezet 1-től 8 gigáig támogatja a microSD kártyát is, így állítólag 1500 MP3-at tud tárolni.

Azt kell mondanom, hogy ebben az egyben jobb a kémkütyü, mint az igazi Shuffle, mert így nem kell szenvedni az iTunes-szal, ha zenéket akarunk rátölteni. (Meggyőződésem, hogy a PC+iTunes+iPod kombót a spanyol inkvizíció találta fel, hogy a legveszélyesebb eretnekeket kínozza vele.)

Az egész cumót így egyben 74,99 dollárért adják, ami vicces, ha azt nézzük, hogy egy igazi, négygigás, (kamerátlan) iPod Shuffle ára 79 dolcsi.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Nem lesz benne az Xbox Game Pass-ban
A biztonság kedvéért a CD Projekt RED leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077 egy ideig nem kerül bele az Xbox Game Pass kínálatába.
Izgalmas új szemüveg teheti 24%-kal gyorsabbá a munkát a raktárakban
Ha a Zebra által fejlesztett szemüveget viseli a raktári dolgozó, mindig a szeme előtt fog lebegni annak a terméknek a fotója és raktáron belüli koordinátája, amit éppen keres. A...
Csak jövőre mutatják be a Monster Hunter filmet
Ami nemrég még pletyka volt, most már biztos, a szeptemberre időzített Monster Hunter mozifilm csak jövő áprilisban kerül a mozikba.
Mondocon – Nézd élőben a Hearthstone selejtezőt
Ma lesz a Hearthstone verseny első selejtezője, amit a Twitch-en élőben is nyomon követhettek.
Megőrülnek a YouTube-táborért idén is a gyerekek
Idén is fontos a jó és biztonságos táboroztatás.

További tech hírek >>